Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt el kellett volna mondanom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el kellett volna mondanom?

Figyelt kérdés

A lényeg: egy baráti társaságba kerültem, ott ismertem meg. Beszélgettünk, és kérdezte, mióta vagyok szingli. Mondtam, hogy egy éve.

Utána viszont mint kiderült, tetszem neki, el is kezdtünk találkozgatni. Csakhogy ő most abban a hiszemben van, hogy én ez alatt az idő alatt nem is feküdtem le senkivel. Ami pedig nem igaz. Anno volt egy eléggé viharos "kapcsolatom", vele újra egymásra találtunk egy pár hónapig, de nem ment és nem is voltunk együtt, mint egy pár. Ezt viszont nem kezdtem el ecsetelni egy kb idegenekből álló társaságban.

Azt sem gondoltam, hogy vele pl valami ki fog alakulni.

Most meg úgy érzem, hogy nem vagyok őszinte.

N

2018. júl. 28. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kimondta, hogy akkor te nem feküdtél le senkivel, vagy ezt csak te gondolod, hogy ő gondolja....?

Mindenesetre túlbonyolítod. Ha konkrétan szóba kerül, javítsd ki. Ha nem, felesleges a másik arcába tolni a kéretlen múlt-sztorikat. Ha pedig volt szó róla, de letagadtad, akkor legközelebb mondd el, hogy ebben nem mondtál igazat, leírod, hogy miért, ahog, ide is, de ne részletezd, hacsak nem kéri. Nem volt kapcsolatod, de nem volt 0 a szexuális életed. Ennyi.

2018. júl. 28. 20:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát olyat kérdezett, hogy hogyan lehet kibírni szex nélkül annyi időt. Annyit mondtam, hogy ki lehet igazából. :D Na ilyenekből gondolom, hogy ő azt gondolhatja..:D
2018. júl. 28. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

“NEM SZOKTAM HAZUDNI”

ÁHHHH...NEM!!!

2018. júl. 28. 21:05
 14/16 anonim válasza:
Hát nyilván embere válogatja, ki hogyan reagál a múltbéli sztorikra. Én 12 éve vagyok együtt a férjemmel és MÉG MINDIG ha előkerül a múlt (mert ő faggatózik) képes megsértődni, mert mondjuk most több részletet meséltem el mint régebben ezért én nem vagyok őszinte és sumákolok...
2018. júl. 28. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Elég faragatlan kérdés egy nőtől (vagy férfitől) megkérdezni, h hogy bírt ki egy évet szex nélkül, max. huncutkodva, poénből. Akkor én ugyanazt válaszoltam volna, h hát ki lehet bírni...hozzá egy sejtelmes mosoly. De, mondom, csak ha poénosan kérdezi. Ha komolyan akkor megmondom, h ez az én dolgom, bocsi. De, egy minusz pontot már kapna is a kis kíváncsi.
2018. júl. 28. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg holt mindegy, le van zárva a sztori, nem fogja akadályozni az új párkapcsolatot. Kár ezen pörögnöd, de tényleg.

29n

2018. júl. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!