Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta szerelmes vagyok valakibe mindent emögé szorítottam azt tettem amit hittem hogy szeretne de nem jutok közelebb arra gondolok hogy felveszek hitelt és ráköltöm vagy elköltözök nagyon messzire hogy elfelejtsem kezdek kikészülni melyik a jobb?
Nehéz dönteni de sose költs pénzt nőre aki csak azért maradna veled mert van pénzed... állszentség netovábbja és saját magad is becsapod, hiába éred el a célod mert nem magadért fog szeretni hanem a pénzért. Az jó?
Voltam én is szerelmes, megtettem volna bármit azért a pasiért és nem hol tudtam a határ, mikor már a barátok szoltak, hogy nevetségesen viselkedek már és így utólag belegondolva tényleg az voltam de nagyon. Még jó hogy megfékeztem magam.
Kiszerettem a srácból pár év alatt de ez csak úgy sikerült, hogy mindent megszüntettem magam körül ami csak egy picit is rá emlékeztetett.
10 év után felkeresett hogy bocsánatot kérjen és őszintén semmit sem éreztem mikor megláttam, hogy ő írt rám.
már 12 éve párkapcsolatban élek nem vagyok boldog sajnos de hála az égnek az akkori nagy szerelem nem lángolt fel ujra annyira elfolytottam.
Egy szó mint száz inkább szüntess meg mindent ami rá emlékeztet minthogy arra költs pénzt hogy veled legyen. Próbálj meg valaki mást szeretni ami tudom nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!