Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik? unalmasabb-e egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik? unalmasabb-e egyedül lenni vagy unalmasabb-e egy csajszi mellett lenni végig?

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
honnan veszed hogy a csaj mindvégig melletted marad?
2018. júl. 27. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Mivan?
2018. júl. 27. 17:49
 3/12 A kérdező kommentje:
de igazad van nem tudom és a seggem is szőrös
 4/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
55%

Soha nem értettem, hogy egyáltalán az 'unalom' szó miként alakulhatott ki.

Még nem volt olyan óra az életemben, amikor unatkoztam. Nem hazugság. Mindig volt mit csinálni.

Legrosszabb esetben ez történelem órákon az alvás volt. Akkor sem unatkoztam, hisz aludni szeretek.

Nem tudnék együtt lenni olyan emberrel, aki unatkozni szokott.

5/12 A kérdező kommentje:
Az unalom egyfajta fásultság 5 ös valószinüleg stresszelsz sokat azért nem unatkozol de egyszer megnyugszol és akkor csak várod a sültgalambot mint én na akkor megtudod mi az unalom
2018. júl. 27. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Már a megfogalmazásod sem jó.Egyedül lenni vagy egy csajszi mellett lenni végig az unalmasabb?Talán igy.Szerintem ketten lenni nem olyan unalmas mint egyedül.Persze vannak unalmas kapcsolatok is.
2018. júl. 27. 17:55
 7/12 A kérdező kommentje:
akkor is unatkozik az ember amikor nem visz erőfeszítést új dolgok kipróbálásába
2018. júl. 27. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, van olyan csaj, aki mellett dögunalom létezni... de ember, nem az ilyenekre kell vadászni! Tudod, van olyan lány, akivel még évek múltán is minden perc élmény. Unalmas? Dehogyis!...
2018. júl. 27. 18:02
 9/12 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos nem vagyok az a nagy kreatív agy
2018. júl. 27. 18:11
 10/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
54%

Legalább most már tudom, hogy agyhalott vagy.

Az unalomnak semmi köze a fásultsághoz, se a stresszhez. Továbbá nincs olyan pillanata a napomnak, amikor nem szeretném ha 40 órából állna.

Annyi sorozatot meg szeretnék nézni. Annyi helyre el akarok menni. Annyi mindent akarok csinálni...ha 40 órás lenne egy nap se érnék a végére 80 éves koromra sem.

Baromi sz-r lehet az életed, ha te unatkozol.

2018. júl. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!