Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25 év alatti férfiak, srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év alatti férfiak, srácok! Nektek tetszene egy ilyen különleges/furcsa, hétköznapitól eltérő lány/nő? Bőv lenn.

Figyelt kérdés

Nem sminkel,magas, nem izmos de jó alakja van mármint soványabb és megvan a homokóraalak. Egyszerű ruhákat hord, semmi csicsa, felesleges kiegészítő vagy ilyesmi hanem csak ami kell. Csendes, visszahúzódó, nem kezdeményez beszélgetést csak ha muszáj valami miatt akkor beszél(pl.veletek) lényegretörően, tömören, nem tart sok szemkontaktust.

Ugyanakkor észrevenni hogy több van benne mint amit mutat kifele. Segítőkész. Kicsit fiús vagy hogy mondjam mármint nincs "jaj letörik a körmöm" vagy "jaj összekoszoltam a ruhám" hanem úgy van vele ki lehet mosni, kezet lehet mosni,stb

Arcra egy átlagos helyes lány, nem világszépe de nem is csúnya, arányos kerek arc,szép nagy szemek, sötét haj...

Egy ilyen lány feltűnne nektek, érdekelne titeket? Vagy hagynátok?

2018. júl. 25. 01:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csak azon múlik számomra, hogy mennyit mosolyog, hogyan viselkedik. Én elég nagyszájú vagyok szóval egy halgatag visszahúzódó csajjal nem hiszem hogy rezonálnék, bár ki tudja... Alak, magasság olyan széleskörü lehet hogy azt nem emelném ki. 24f
2018. júl. 25. 05:44
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Unalmas egy luvnya lehet.
2018. júl. 25. 06:05
 13/19 anonim ***** válasza:

-magasság jöhet minden mennyiségben

-szemkontaktusban egyeznénk

-én is nehezen oldódok

-ha szűz az külön jó

-gondolom intelligens

-izgat ha valaki csak nekem nyílik meg

lényegében ő én lennék nőben, magamat kb elviselem..

2018. júl. 25. 06:11
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

A leírásod alapján úgy tűnik, hogy sem külsőségeidben ("Egyszerű ruhákat hord, semmi csicsa, felesleges kiegészítő vagy ilyesmi hanem csak ami kell."), sem pedig jellemedben ("Csendes, visszahúzódó, nem kezdeményez beszélgetést csak ha muszáj valami miatt akkor beszél(pl.veletek) lényegretörően, tömören, nem tart sok szemkontaktust.") nem törekszel arra, hogy kifelé valamiféle nyitottságot jelezz.

"Ugyanakkor észrevenni hogy több van benne mint amit mutat kifele." - ezt miből lehet leszűrni? Te ezt gondolod és érzed magadról, hogy több van benned, viszont ha ezt nem kommunikálod kifelé, akkor a kutya nem fogja észrevenni.

Egy tanács: ne a hollywoodi filmekből indulj ki, ahol a csendes, szürke kisegér lányra felfigyel a jóképű srác és kihozza belőle a nőt, aztán boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ha nem nyitsz kifelé, akkor nem fog észrevenni senki. Ez a nyitás lehet külső, fizikai és lehet belső, jellembeli nyitás - csak rajtad áll, hogy melyiket választod.

2018. júl. 25. 06:18
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Én csak ilyen vagy hasonló lánnyal tudnék elképzelni párkapcsolatot. A túl extrovertáltak nem illenének hozzám.
2018. júl. 25. 06:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen feltűnne. Ha megismerném és találnánk közös pontot akkor lehetne több is.

Nem szeretem ha valaki sokat sminkel, a magas nőket meg kifejezetten szeretem.

2018. júl. 25. 09:04
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Külsőre az ideálom, magas, formás, sötét haj - a legjobb számomra.

Belsőre pozitívum, hogy nem nyafka és segítőkész.

A nagyon visszahúzódósság és csendesség, hogy soha nem kezdeményez beszélgetést lehet, hogy elbizonytalanítana, hogy nem érdeklem vagy untatom.

2018. júl. 25. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Bejön az ilyen természetű nő.
2018. júl. 25. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
#5 Miért lennél furcsa? Lehet, hogy ennyi alapján nem keltené fel a figyelmem, de nem is tartanám furcsának, nem lenne különösebb véleményem róla, max. örülnék, hogy segítőkész, ha munkáról van szó.
2018. júl. 26. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!