Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Bele tudnátok szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bele tudnátok szeretni egy egyszerű vagy fura, különc férfiba? Ha értitek mire gondolok (lent)

Figyelt kérdés

Valakibe, aki csendes, és különc, egészen egyszerű. Tehát nem szórakozni járó típus, nem a csavargó típus, noha nem is otthon ülő - de erősen magának való. De ettől még lehet sikeres, lehet benne sok csak nem olyan átlag pasi. Nem olyan meccsfüggő, görbeeste függő, diszkófüggő, diszkózene függő - sőt kerüli is. Más az érdeklődési köre.

Ezzel nem kizárva, hogy sok közös lenne bennetek, vagy sok minden tetszhetne benne (autonóm).

2018. júl. 21. 21:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Talán a különleges a legjobb szó.
2018. júl. 21. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Bele tudnék.
2018. júl. 21. 21:59
 3/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
81%

Annyira vagy különleges, hogy az igazságot sem bírod elviselni és jelented a moderátoroknál?

Ember...semmi különleges nincs benned. Elég szétnézned gyiken. Tömkelegével vannak a "nem szórakozni járó, nem csavargós, csendes blablabla" pasik.

2018. júl. 21. 22:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy ki jelentette az irreleváns válaszodat és, hogy a kérdés egyébként rólam szól? Ez érdekelne nagyon, meg az, hogy ha nem akarsz válaszolni miért nem kerülöd a kérdéseket?
2018. júl. 21. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Igen... imádom a különcöket:)
2018. júl. 21. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Én beleszerettem egy ilyen srácba, és senki kedvéért nem mondanék le róla. De én is csendes fajta vagyok, buliban életemben kétszer voltam kb, ilyesmik. Mondjuk ettől se őt, se magamat nem tartom különcnek.
2018. júl. 21. 22:57
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Ne haragudj, de semmi "különleges" nincs ebben, ez csak egy habitus

A barátom is ilyen, csak neki nincs akkora egója, hogy magát különlegesnek titulálja.

2018. júl. 21. 23:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi ebben az ego. ,,Különleges"=különc=más=furcsa=fura=stb.

És csendes, visszahúzódó. Azért írtam, hogy különleges hogy érthető legyen nem arra gondolok, hogy hülye, lökött atb.

Nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy összességében kb kettő releváns válasz született a szavakon való lovaglás közepette.

2018. júl. 21. 23:56
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

#4 Tehát nem rólad szól? Ennyire unatkozol, hogy kiírsz egy kérdést a különc emberek szerelmi életéről? Miért érdekel az téged? Ha nem rólad szól?

Érdekes.

Amúgy szinte bárkibe bele lehet szeretni, ha szerencséje van és megtalálja a megfelelő ember. Sokféle, fura embert láttam már szerető kapcsolatban, nincs ebbe semmi.

2018. júl. 22. 00:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, én marha azt hitten itt szabad kérdezni. Tiszta hülye vagyok....
2018. júl. 22. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!