Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit illik vinni párom szüleinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik vinni párom szüleinek?

Figyelt kérdés
Barátom bemutat a szüleinek. Süteményre gondoltam (saját készítésűre). Ennyi elég szerintetel? Külön nem szeretnék italt vinni az édesapjának, nem tudom mit szeret, vagy hogy hogy állnak az alkoholhoz. Segítsetek légyszi:( Ti mit vittetek? (23/Nő)
2018. júl. 24. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Szilvásbuktát, mert azt szeretik.
2018. júl. 24. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy házi süti több, mint tökéletes. :)
2018. júl. 24. 23:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Unalmas, és régi vicc volt már az ötvenes években is, amikor a nagymamám a csattogós lepkét tologatta az udvarban.
2018. júl. 24. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ :)
2018. júl. 24. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a szilvásbukta nem jó, akkor PÁLINKÁT! Egy biztos, a párodat véletlenül se kérdezd meg, mit szeretnek a szülei!
2018. júl. 25. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Csattogós lepkét, ha már így említetted. Majd tedd hozzá még, hogy tologassák akkora örömmel ahogyan a fiuk szokott téged.
2018. júl. 25. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A süti jó ötlet de szerintem simán megkérdezheted a barátod, hogy miket szeretnek enni/inni a szülei. Akár egy üveg jobb fajta bor is jó lehet.
2018. júl. 25. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!