Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te mit tanultál a párodtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tanultál a párodtól?

Figyelt kérdés

Azt mondják, 2 ember akkor jön össze, ha a két léleknek dolga van egymással, adhatnak egymásnak valamit, tanulhatnak egymástól. Neked mit tanított a jelenlegi (vagy múltbeli) párod, amitől gazdagabb lett a lelked? A legfontosabbakat meg tudod fogalmazni?

Lehetőleg értékes tapasztalatokat szeretnék olvasni, és nem olyanokat, hogy pl azt, hogy sose bízzak a nőkben, mert mind prosti stb.

Köszönöm. :)

2018. júl. 23. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Megtanultam, milyen erzes feltetel nelkul szeretni, es viszont szeretve lenni. Megtanultam ertekelni egy kozosen athevereszos hetveget, mikor csak ketten vagyunk, senki mas, es csak egymasra figyelunk.

Emelett sok rosszat is, pl hogy akarmennyire bizom a paromban, mindig legyen nyitva az egyik szemem. Megtanultam, hogy akarmennyire nagy a szerelem, mindig jonnek ujabb es ujabb hullamvolgyek, amiken tul kell lendulni.

Megimsertem onmagam, megtudtam milyen vagyok parkapcsolatban, hogyan kell okosan vitazni, es hogyha elromlik valami , azt megjavitani kell, nem eldobni.

21l

2018. júl. 24. 08:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok mindent tanultam, össze sem lehet foglalni, de olykor eszembe jut nekem is. :)

Például, hogy milyen, ha értékelnek, megbecsülnek, első helyen kezelnek, vagy miylen, amikor valaki számára te vagy a tökéletes. Hogy apróságokban is ki lehet fejezni a szeretet úgy, hogy az mégis jelentős legyen. Hogy merjem mondani, ha valami bánt és ne tartsam magamban. Hogy higgyek magamban, és az élet más területein is legyek határozott, és nyissam ki a számat, ha valamit szeretnék.

2018. júl. 24. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok.

Kérdező: Neked mi a válaszod a saját kérdésedre? Kíváncsi lennék a Te válaszodra is. :)

2018. júl. 28. 00:20
 14/15 A kérdező kommentje:
13: Rengeteget. De talán a legfontosabb az, hogy hogy tanuljak meg elengedni dolgokat, hogy tudjam más szemszögből nézni ugyanazt a dolgot, és hogy rendezzem át magamban a prioritást úgy, hogy közben ne adjam fel önmagam, de jobb emberré váljak. Pl én nagyon maximalista voltam, mintaanya, aki mintha könyvből nevelte volna a gyermekét, sose csináltam semmi rosszat. Vitaminos ételeket kapott, időben lefektettem, csini rucikban, szépen megfésülve járt mindenhova... Ő meg megtanított arra, hogy sokkal emberibb, szeretetteljesebb viszony alakulhat ki a gyermekem és köztem, ha néha belazulok, és velük rosszalkodom. :) Addig azt tanítgattam a kislányomnak, hogy hogy tud jobban vigyázni pl a ruhájára, az ő hatására pedig együtt ugráltunk a pocsolyában egy gumicsizmában, és ócska ruhában, és boldogan vigyorogtunk egymásra. :) Vagy pár évvel később nem feküdtünk le időben, hanem rendeltünk egy pizzát, és félelmetes filmet lestünk összebújva a tinikkel. :) Jó dolog maximalistának lenni, de szülőként pl néha így tudsz többet adni a gyerekeidnek. :) Régen tuti kiakadtam volna azon, ha egy gyerek játszik, amikor még nincs kész a leckéje, ma már csak mosolygok azon, amikor az apja leboltolja a gyerekkel, hogy a matek lecke kiszámolása után mehet játszani, tanulás után lehet kicsit igazi gyerek is, mert apuci színez helyette olyan leckét, aminek semmi értelme, csak elveszi az idejét a gyerekeknek a játéktól. :)
2018. júl. 28. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyszerre bájosan megmosolyogtató és szívmelengető válasz. :)

Köszönöm! :)

És továbbra is tartom, hogy a közelmúlt egyik legklasszabb kérdése a fenti kérdés. :)

Sok ilyet még! :)

#9, #13.

2018. júl. 29. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!