Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami csoda folytán telepátiával kérhetnél valamit a párodtól, amit nem utasít vissza, mi lenne az?
Ennyi? Hát nem erőltették meg magukat az előttem szólók, pedig azt hittem izgibb lesz. :(
Azt kérném, amit MÁR oly sokszor kértem tőle nyíltan is. Keresse fel az apukáját, álljon a sarkára, olvasson be neki és ne táguljon onnan míg nem rendezte sorait.
köszönöm mindenkinek!
nekem nincs még kiforrott válaszom, de az nagyon sokat számítana, ha a háztartás körüli dolgokra annyira odafigyelne, mint én. csekkek, kajavásárlás, takarítás, rendrakás.
1, szerintem ez megvalósítható :) én is megtenném, ha ez lenne a kérés. ehhez az is kell mondjuk, hogy ő is keresse a kedvem.
2, ez telepátia, annak is lehet üzenni, akiről nem tudod, hogy kicsoda ;)
3, 4, sajnálom, hogy lepontozott valaki, ez is érvényes kérés.
5, a kérdés olyasmire irányult volna, ahol gondok vannak, vagy amit nem annyira egyszerű kivitelezni. pl. soha ne csámcsogjon, ne legyen ideges, mikor munka után hazajön... ez nem olyan, hogy szépen megbeszélitek. szokások, stressz... de örülök, hogy elégedett vagy a kapcsolatoddal.
6, milyen a világ legjobb édesapja?
7, mit szeretnél, hogy rendezzen az apukájával?
9, trükkös kérés, tetszik :)
nem tudom, hogy lehet-e hinni a modern irányzatnak, ami szerint nem elég szeretni, hanem jól, azaz úgy, ahogy a másiknak jó, szeretetnyelvek... megragadtam annál, hogy örülök annak, ahogy ő fejezi ki, és szükségem van mindenképp figyelemre és támogatásra. azaz azt nem fogadom el, hogy az ő szeretetnyelve nem olyan, hogy ő is vegyen kenyeret, de azt elfogadom, ha nem szereti gyakran mondani, hogy szeretlek. mert enélkül is simán érezhető, mi van.
írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!