Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit fog vajon érezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fog vajon érezni?

Figyelt kérdés
Szóval tavaj október óta tart egy kapcsolatom egy lánnyal...Nagyon szeretem,Ő az akit valaha talán a legjobban,de nem megfelelően viselkedtem vel,néha tudtunk találkozni,de nem adtam meg neki mindent...áprilisban ki kellett mennem németországba 3 hónapra és egy hete értem haza...már alig beszélgetünk,nagyon elhidegült tőlem... valamikor majd tudunk találkozni,de nagyon örlődöm,hogy azért fogunk,hogy elmondja,ennek már vége....Tudtommal nincs senkije,nagyon elfoglalt,2 munkát is vállalt,ezért sem ért rá találkozni...Én bármit megadnék neki,mert rájöttm,hogy ő kell nekem senki más...Mit tehetnék,hogy felmelegítsem újra ezt az egészet? Köszönöm a válaszokat!!!
2018. júl. 23. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, h részedről az érzelmek ugyanazok, mint amikor kimentél dolgozni... Nem kell egyből a rosszra gondolni, lehet, h ő is ezt akarja neked elmondani :) Sok szerencsét. Majd írd meg, h mi történt.
2018. júl. 23. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Megfogom! :))) Csak szólna már,hogy ráér...:((
2018. júl. 23. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:

És esetleg, h munka után elmenj hozzá?

Vagy írd meg neki, h miről is szeretnél vele beszélni. Mondjuk, hogy szeretnéd tisztázni, h ezek után hányadán álltok, mert részedről nem változott semmi és szeretnéd tőle hallani amit ő gondol.

2018. júl. 23. 14:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Sikerült elintéznem,hogy szombaton oda menjünk szórakozni koncertre haverommal,ahova ők is mennek...Bár még nem szólt,hogy neki mikor jó,lehet hogy találkozni akar majd alötte valamikor...akármi is lesz a vége szombaton ottleszek...ez vajon jó ötlet?
2018. júl. 24. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:
lehetséges,hogy rosszul sül el..ha esetleg elötte találkozunk,mert szól,lehetséges,hogy kileszek dobva,utána meg megyek oda bulizni....Jó ég! Sosem voltam ennyire papucs :'D
2018. júl. 24. 12:46
 6/10 anonim válasza:
Sok sikert
2018. júl. 24. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyeld, akármi lesz, te szombaton bulizz. Ha balul sülne el a dolog, akkor 10 méterrel odébb mentek és tomboltok :)
2018. júl. 24. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ez hogy jöhet le neki?Tehát arra gondolok,hogy ott megjelenek tök váratlanul,vajon azt fogja gondolni,hogy ez mi a francot keres itt,vagy megörül nekem?
2018. júl. 25. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez ki tudja.. figyeld, gondolatolvasast meg senki sem tud :) nyilvanos esemeny es ha nem mondta neked, h megy ra, akkor nem lesz feltjno h ott leszel “veletlenul”
2018. júl. 26. 13:41
 10/10 A kérdező kommentje:
De igen,mondta :D Ma este lesz! :DDDDD
2018. júl. 27. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!