Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl sóher a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sóher a párom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, remélem valaki válaszol. Máfsél éve vagyok együtt a barátommal, ő a tanulmányai miatt külföldön is élt és nemrég visszament egy hónapra. Elhívott hogy repüljek oda, aztán menjünk el egy kisebb körútra, aminek nagyon örültem, de olyan jegyeket ajánlott fel amire vagy nem tudtam volna kimenni, vagy a reptéren kellett volna éjszakáznom az átszállás miatt, mert ezek olcsóak voltak. Akkor mondta, hogy szerinte nem nagy dolog ott aludni és hogy amúgyis sátrazást tervezett, hogy ne kelljen szállásra költeni. Én mondtam neki hogy akkor nem megyek mert nem akarok sátrazni, mire ő másnap kérdezte, ha foglal szállást, elmegyek-e. De olyan gúnyolódó hangnemben királykisasszonynak nevezett amivel megsértett, mert szerintem nem nagy dolog hogy igényt tartok egy rendes szállásra, persze nem valami méregdrága helyen, de le tudjak fürdeni meg normálisan aludhassak. Aztán úgy viselkedett mintha én kikényszerítettem volna ezt magamnak, pedig csak megmondtam hogy nem megyek el ilyen feltételek mellett. Ebben is maradtunk mindenféle harag nélkül, és másnap ő állt elő a szállással. De a jegyek közben megdrágultak és csak az maradt volna ahol ott kell éjszakáznom, úgyhogy végül emiatt nem mentem. Amit nagyon bánok, mert tudja hogy nagyon szerettem volna már eljutni arra a helyre, és nagyon meg is örültem neki, de rosszul esik hogy meghív rá, aztán nem akar venni egy 30 ezerrel drágább jegyet, ami direkt járat lett volna. Azt is tudja hogy nem dolgozom és nem tudtam volna magamnak állni a dolgot. És ami durva hogy nagyon-nagyon jól keres, milliói vannak és mégis ilyen :( Nem célom lehúzni, de nem értem miért számít neki az a pár tízezer ft, vagy a szállás. Meg 30 évesen miért spórol magán meg rajtam is. Mondtam neki hogy szerintem ez sóherség, de azt mondta ő tudatosan gondolkodik a pénzügyekben. Voltunk már együtt nyaralni, és amikor hazajöttünk addig dolgozott amig vissza nem térólt neki az amit ott költöttünk. Szerintetek ez normális? Más pasi is ott altatná a nőjét a reptéren?
2018. júl. 23. 09:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Figyeld, ha számodra ez ennyire negatív dolog, ennyire szerinted nem passzol a te világodba, akkor hagyd el. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, h maradj vele. De akkor sem várhatod el természetességként mástól, h ő fizessen neked dolgokat, mert ő jobban áll anyagilag és megtehetné. Ez tapintatlan és bunkó dolog.

Másfél éve együtt vagytok és kommunikálni sem tudtok. Akkor ez hová vezet? Mennyi időt venne igénybe megmondani neki, h "Szívem, sajnálom, de nekem ez túl sok pénz, nem tudom kifizetni és inkább találjunk valami közös nevezőt".

2018. júl. 23. 10:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen,ebben van valami,de nem tudnám elhagyni mert szeretem. Elvárni nem várom el,meg is mondtam neki hogy nem megyek el így,de megpróbált meggyőzni arról,hogy menjek,rábeszélni arra hogy úgy akarjam ahogy ő elgondolta.
2018. júl. 23. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! - ajánlom a figyelmedbe ezt a mondást!
2018. júl. 23. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem sóher, teljesen normálisan gondolkodik. A férfi nem azért van, hogy a nő kiadásait fedezze, ezt minden csajnak végre meg kellene tanulnia. Amúgy meg arra is felkaptam a fejem, hogy nem miatta mennél ki, hanem hogy "nagyon szerettem volna már eljutni arra a helyre". Nos ha valahova el akarsz jutni, akkor dolgozz meg érte, vagy ha olyan kegy ér hogy fizetik az utazásodat, akkor ne nyekeregj a reptéren alvás meg a sátrazás miatt. Vagy pedig vedd meg te a jegyedet, és akkor úgy utazol ahogy akarsz. Nem célod lehúzni, de éppen azt tennéd. Nem is értem a párod, hiszen dugni 50 euróért is lehet még külföldön is...
2018. júl. 23. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:
33%

Előre bocsátom, szerintem semmi jogos elvárás nincs abban, hogy fizessen neked bármit is, de a csávó tisztára olyan, mint exem, aki egy 100 forintos tejfölön is képes volt zsidóskodni, aztán közben ült a millióin. Minél idősebb lett és minél több pénzt keresett, annál rosszabb lett. Elhagytam a francba. Ő azóta is nekem vernyog, hogy lassan 40 évesen nem kell senkinek, és nem érti miért. Közben büszkén meséli, hogy elérte a randin, hogy a nő fizessen minden piát, és egyébként is haza költözött szülőkhöz, hisz az költség hatékony. Már rég tudott volna venni saját ingatlant, nem is rosszat, csak az nem Budán egy családi ház.

Ez van. A pénzhez nem társul automatikusan intelligencia vagy EQ.

2018. júl. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!