Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a leghumánsuabb megoldás?
Én 25 éves nő vagyok, a barátom 27 éves. Együtt vagyunk már 3 éve, szeretjük egymást.
Viszont amikor bemutatott a családjának, onnantól kezdve megváltozott minden.
A bátyja (3 évvel idősebb), teljesen zavarbajött, de nagyon kedvesen állt hozzám.
Nagyjából 1,5 éve vpétunk együtt, mikor egy családi eseményen bevallotta, hogy belém szeretett.
Én hirtelen erre nem is tudtam mit reagálni, elmondtam páromnak. Le is ültünk 3-an ezt ígyátbeszéltük oda vissza.
Úgy tűnt, hogy megoldódott minden, viszont azóta a párom olyan, mintha direkt húzná a bátyját.
Szóval, ha ő is ott van, jobban ölelget, csókolgat, becézget.
Látom, hogy a testvére közben nagyon szenved. Neki azóta csak alkalmi barátnői vannak, azt mondta, hogy nem is akar senkit, mert nem tudna másba szeretni.
Nekem ez így szörnyű, kértem mára barátomat, hogy hagyja ezt.... de csak vita van belőle, hogy "már az is baj, ha szeretlek?"
Nem tudom mit lehetne tenni... kérlek segítsetek! :(
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy ha továbbra is arra fog használni, hogy a bátyját cukkolja veled, mintha valami trófea volnál, akkor szakítani fogsz.
A barátod téged is és a bátyját is megalázza ezzel, csak mert nyeregben érzi magát, úgy érzi, megteheti. Mondd meg neki, hogy téged ez sért, és ne használjon trófeaként a bátyja előtt.
Ne haragudj, de milyen család ez? Oda nem állnék az öcsém barátnője elé, hogy szeretlek, mert az öcsém barátnője számomra tabu. Ugyanígy nem ülnék le megbeszélni a dolgot - mit lehet ezen megbeszélni? Ne találkozzunk? Az meg, hogy a barátod cukkolja a bátyját, korához méltóan érett viselkedésre vall.
Aztán jössz te, aki meg a barátja bátyjával foglalkozik. Az, hogy még te is felhozod, nem csak feszültséget generál, de arra is utal, hogy te is vonzódsz hozzá, máskülönben elengedted volna a dolgot.
"Neki azóta csak alkalmi barátnői vannak, azt mondta, hogy nem is akar senkit, mert nem tudna másba szeretni." - ezt ő mondta neked? Vagyis újra szerelmet vallott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!