Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétségbe vagyok esve, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, nem tudom mit tegyek.!?

Figyelt kérdés
Lassan 3eve vagyunk együtt a párommal, minden jól működik viszont tudom rola ,hogy előttem nagy nőcsábász volt, rengeteg lányt próbált fűzni egyszerre. Az hogy előttem mit csinált nem is zavar, de miután összejöttunk, ő továbbra is beszélgetett egy csajjal kb több mint fél évig, nem vagyok rá büszke de elolvastam a beszélgetést, magáról küldött képekért a párom, meg dicsérte a lányt, hogy szép lány stb..illetve olyat is láttam, hogy akkor nalam alszol? No ha már fél év után ezt csinálta, elbizonytalanodtam, hogy később mi lesz. Tudom, miért épp most jutott eszembe ezzel foglalkozni így 3ev után, azért mert most olvastam el a teljes beszélgetest, eddig el hittem hogy csak egy Barat volt. Igaz azóta nem beszéltek tehát kb 2 éve, de ez akkor is gaz..
2018. júl. 17. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:
44%

A Nők Lapjában(múlt heti szám) találsz egy írást Tárd ki a szíved c. rovat, egy Edit nevezetű nő írt be a szerkesztőségben tanácsot kérni, érdemes lenne elolvasnod.

Nem akarok plagizálni, de tökéletes le van írva benne, hogy milyen jövő elé nézel.

2018. júl. 17. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ezen ne aggódj. Ha akkora nőcsàbàsz volt most meg 3éve veled van nincs min. Az én férjem is flörtölt az első fél évben, amit nekem is volt szerencsém elolvasni. De mi megbeszéltük... Elmondta, hogy akkor még nem volt igazán szerelmes és jól esett az egójànak. Hál isten azóta "felnőtt "és nem kell ilyesmin aggódnom. Sztem neked sem kell, ami volt elmúlt nyugi.
2018. júl. 17. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!