Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a párkapcsolat egy más nemzetiségűvel?
Ha nem beszéltek egy közös nyelvet nagyon jól, akkor abból hogy lesz kapcsolat? Mert oké, még a boltban csak-csak elmondod, hogy mit kérsz, de amikor a legmélyebb érzéseidről, gondolataidról van szó, akkor benyögsz egy ilyet, hogy “I really love you”?
That’s not how relationships work 👹
Szerintem csak sokan okoskodnak. Képzelem mennyien beszélik itt az angol anynyelvi szinten:D
Szerintem a nyelv szintjén tényleg fontos hogy jól beszéljétek mind a ketten. Azt írtad ez megvan.
Kultúrális különbségek is lehetnek. Neveltetés, vallás, ünnepek,hagyományok, stb.
Talán több kompromisszumot kell kötni, sokat mesélni a másiknak arról hogy kinél mi a szokás x helyzetben. És ha kialakul egy komoly párkapcsolat ötvözni a kettőt.
Pl én személyszerint simán összejönnék sok más európai országból származókkal de mondjuk távol keletiekkel már nem, mert túl nagynak tartom a kultúrális különbségeket (meg nem is érdekel).
De ha mittudomén mondjuk a pasi szlovák, lengyel, horvát, stb. Simán. Nyugat európaiakkal ugyanez.
Milyen nemzetiségű az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!