Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy párkapcsolat nem bírná ki a távkapcsolatot?
A barátomnak lett egy lehetősége, hogy egy évet Londonban töltsön. Igen, közel van, nem a világ vége, akár havonta is találkozhatnánk, de mi úgy látjuk, hogy képtelenek lennénk így élni... Annak meg nincs értelme, hogy kimenjen, és folyamatosan az én üzeneteimet, hívásaimat várja, meg haza akarjon jönni. Ezért úgy döntöttünk, hogy én is kimegyek vele. Viszont emiatt többen támadnak, hogyha ennyit nem bír ki a kapcsolatunk, akkor ez nem is igazi, meg hogy itt jönnénk rá, mennyire vagyunk erősek.... De ha van lehetőségem, akkor inkább vele megyek, minthogy nélküle töltsek heteket.
(Én 20 éves vagyok, ő 22, 3 éves a kapcsolatunk.)
Ne hallgassatok a károgókra. Csináljátok úgy, ahogy ti jónak látjátok. Ketten vagytok ebben a kapcsolatban, szóval csak kettőtökre tartozik, hogy mit csináltok.
Viszont ha egy párkapcsolatban egy év London ekkor problémát jelent, akkor abba a kapcsolatba bele lehet sz*rni.
(Gondolj bele, még 70 évvel ezelőtt is mindennapos volt, hogy a férfiak évtizedeket távol töltöttek a családjuktól a fronton, mégis együtt maradtak. Ehhez képest az én generációm egy év London miatt problémázik, kész röhej.)
23/F
"Viszont ha egy párkapcsolatban egy év London ekkor problémát jelent, akkor abba a kapcsolatba bele lehet sz*rni."
ekkor helyett ekkora
Miért ne mennél,ha egyszer megteheted? Még jó,hogy támogatod,hogy éljen a lehetőségeivel. És miért olyan biztos,hogy nem bírná ki a kapcsolatotok? Azért mert hiányoznátok stb...nem jelenti,hogy tönkremenne. Nem próbáltátok ki,nem biztos hogy tönkremenne. Felesleges ezen kattogni
Tök jó,hogy van lehetőséged menni vele,ki tudja milyen tapasztalatokat szereztek kint,sok sikert!!!! :)
Menjél ha teheted.
Ne hallgass azokra, akik szerint maradj itthon.
A test érintését nem helyettesíti a netes kommunikáció.
10 esetből 9-nél szakítás, és megcsalás lesz a vége, családok mennek tönkre.
Saját környezetemben látom ezt.
8-assal értek egyet.
Nincs az a pénz vagy az az állás, ami miatt egy évre itt hagynám a páromat. Sokkal többet jelent, hogy vele lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!