Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha egy párkapcsolat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy párkapcsolat nem bírná ki a távkapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátomnak lett egy lehetősége, hogy egy évet Londonban töltsön. Igen, közel van, nem a világ vége, akár havonta is találkozhatnánk, de mi úgy látjuk, hogy képtelenek lennénk így élni... Annak meg nincs értelme, hogy kimenjen, és folyamatosan az én üzeneteimet, hívásaimat várja, meg haza akarjon jönni. Ezért úgy döntöttünk, hogy én is kimegyek vele. Viszont emiatt többen támadnak, hogyha ennyit nem bír ki a kapcsolatunk, akkor ez nem is igazi, meg hogy itt jönnénk rá, mennyire vagyunk erősek.... De ha van lehetőségem, akkor inkább vele megyek, minthogy nélküle töltsek heteket.

(Én 20 éves vagyok, ő 22, 3 éves a kapcsolatunk.)

2018. júl. 12. 01:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

Ne hallgassatok a károgókra. Csináljátok úgy, ahogy ti jónak látjátok. Ketten vagytok ebben a kapcsolatban, szóval csak kettőtökre tartozik, hogy mit csináltok.

Viszont ha egy párkapcsolatban egy év London ekkor problémát jelent, akkor abba a kapcsolatba bele lehet sz*rni.

(Gondolj bele, még 70 évvel ezelőtt is mindennapos volt, hogy a férfiak évtizedeket távol töltöttek a családjuktól a fronton, mégis együtt maradtak. Ehhez képest az én generációm egy év London miatt problémázik, kész röhej.)

23/F

2018. júl. 12. 01:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ha egy párkapcsolatban egy év London ekkor problémát jelent, akkor abba a kapcsolatba bele lehet sz*rni."

ekkor helyett ekkora

2018. júl. 12. 01:17
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem igen, problema. A kapcsolat erosseget mutatja. Ha nem kell kisujjat se mozditani, akkor boldogsag van, es egyutt vagytok, de ha mar komolyabb erofeszites kell, akkor jon az hogy ti nem tudnatok igy elni. Es ez nem egy londoni utnal baj, hanem majd felnottkent, amikor ezeknel sokkal nagyobb es gyakran sokkal nehezebb aldozatokat kell meghozni egymasert, amiket esetleg nem is lehet majd egy kenyelmes sebtapasszal elfedni, ahogy most csinaljatok. Akkor mi lesz veletek? En ebbe gondolnek bele, es engem ez gondolkodtatna el a kapcsolatot illetoen. Sosem az lesz az eros kapcsolat, akik egymasra tapadnak, hanem akik akkor is a masikat valasztjak, ha epp 10 ezer kilometerre is van az vagy epp ki tudja milyen akadaly van koztuk. A ti nem valasztanatok egymast, es ez valoban baj.
2018. júl. 12. 05:40
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Marhaság. Ha meg lehet oldani, hogy együtt legyetek, akkor miért kéne kínlódni? Miért az a jó, ha szar? A teljes egymásra utaltság is jó próba lesz.
2018. júl. 12. 06:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem aztán nem baj, de ez sok mindent elmond a kapcsolatotokról. Mondjuk még elég fiatalok vagytok, szóval amúgy se lesztek már sokáig együtt, pláne ilyen körülmények között.
2018. júl. 12. 06:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne mennél,ha egyszer megteheted? Még jó,hogy támogatod,hogy éljen a lehetőségeivel. És miért olyan biztos,hogy nem bírná ki a kapcsolatotok? Azért mert hiányoznátok stb...nem jelenti,hogy tönkremenne. Nem próbáltátok ki,nem biztos hogy tönkremenne. Felesleges ezen kattogni

Tök jó,hogy van lehetőséged menni vele,ki tudja milyen tapasztalatokat szereztek kint,sok sikert!!!! :)

2018. júl. 12. 06:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem baj. Az itt valaszolok 70%a csak velemenyt nyilvanit, de sosem elt kulfodon milyen es mekkora kihivas az hogy tavol legyel azoktol akiket szeretsz idegen orszagban, mas kulturaban... biztos valaszol olyan is ako ezt tudja, meg egx csomo olyan, aki a varoshatart sem hagyta mèg el, azert nagyon tudja elmeletben ez jajjde kiraly lenne. Vannak emberek akik alkalmasak tavkapcsolatra vannak akik nem. Ti tudjatok h nem. Ha van lehetoseged menni hulye lennel nem azzal lenni akit szeretsz. Kulfold neked is egy elmeny lesz, es jo tapasztalat. En eltem tobb orszagban egyedul. Sokkal jobb volt azoknak akik kapcsolatban mentek. Mas elmenyek mindig ott voltak egymasnak, stb stb. Nem gond ez, sőt jo hogy van annyi eszetek h megteremtitek h menj te is. Jol dontottetek.
2018. júl. 12. 06:48
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk érdekes lenne megfordítani a kérdést: mennyire erős az a kapcsolat, ahol elhagyják egymást, és beérik évente pár találkozással?
2018. júl. 12. 07:00
 9/11 peca1000 ***** válasza:

Menjél ha teheted.

Ne hallgass azokra, akik szerint maradj itthon.

A test érintését nem helyettesíti a netes kommunikáció.

10 esetből 9-nél szakítás, és megcsalás lesz a vége, családok mennek tönkre.

Saját környezetemben látom ezt.

2018. júl. 12. 08:13
 10/11 anonim ***** válasza:

8-assal értek egyet.

Nincs az a pénz vagy az az állás, ami miatt egy évre itt hagynám a páromat. Sokkal többet jelent, hogy vele lehetek.

2018. júl. 12. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!