Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a dolgok végzetszerűek lennének?
Mitől szélsőség egy vírusfertőzés? Télen-nyáron kapható és hétköznapi eset, a bajtársiasságról az együvé tartozásról szóló minihimnusz, a másikat támogatni elesettségében.
Nem részeg éjszakákról írtam, lám nekem eszembe sem jutott, vajon miért.
Szerintem meg qrvára nem szélsőséges a # 4-es által írt példa.
Miért, te miylen kapcsolatot képzelsz el magadnak? Hogy hagynak lázban fetrengeni lexarva? Vagy öregen amikor pláne egymásra vagytok utalva? hm? CSak gonld végig.. Egy kacsolat alapja igenis a kölcsönösn támogatás, elismerés, és hogy nem hagyod scerben a TÁRSADAT.
-----
A kérdezőnek válaszolva:
Ettől viszont majdnme öklenezve fordultam el a székről.. NEm, ez nem végzetszerű. VAlójában a te ksi buksidban létező fantáziavilágodat építgeted, a másikról a fejedben összetett képekből azok alapján, amit tudsz róla, hogy milyen lehet.. Idilli és illuzórikus képek ezek. De ennyi.
A valódi szerelem az, amit - 4es példájából kiindulva- akkor sem esik terhedre és nehezedre, hogy vele vagy, ha nehéz dők és szürke hétköznapok vannak, vagy épp fosik-hányik a wc-ben melletted.
Ez kevésbé Romana kötetbe illő, de jó ha tudod, hogy életszerűbb és valóságosabb. ÉS igen, sokat elmond, hogy a másik ilyenkor hogy viszonyul hozzád. Erre lehet építeni.
N
"Miért, te miylen kapcsolatot képzelsz el magadnak?"
Végig boldog, egészségben eltöltöttet, és végelgyengülésben "elalvós" halált, mint mondjuk Tolnay Klári.
Akkor lehet pusztító egy ilyen kapcsolat ahol minden jól működik, ha nem lehettek együtt eleget....
Ha túl sokat kell nélkülözni a másikat, ha nincs elég személyes találokzás, nincs elég testi kontaktus.
Kihülthet a kapcsolat és mivel minden az elejétől túl szép és gyönyörű , ezért igen, ha nem lehettek együtt k**úrvanagy szívás lesz ha vége szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!