Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha egy 20 éves lány összejön egy 48 éves pasival?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal leveleztünk, végül is így félig-meddig barátnők lettünk. Úgy tudom ezelőtt még nem volt kapcsolata, most hallom tőle, hogy van egy párja, kérdezem ki, erre egy 48 éves férfi... Elvileg ott tanít, ahova jár, azon a főiskolán. Nem tudom erre mit mondjak, vagyunk annyira jó barátnők egyáltalán, hogy beleszóljak? Szerintem egy ilyen csak baromság lehet. Kérdeztem róla, régebben is, és most is finoman, mit gondol, hogy ennyi párkapcsolat tönkre megy, ő egy fiúval tervezi-e leélni az életét, szerinte ez működőképes-e. De eddig mindig azt mondta, most is, hogy igen, egyszerűen szóhoz se jutottam, innen nem írtam. Szerintetek tényleg egy ilyen idős férfival szeretné leélni az életét, hogy lesz így normális családja, gyerekei? Majd 50en akárhány évesen ezzel a férfival elkezdenek a családalapításon gondolkozni, vagy hogy? Hogy lehet ennyire naív? Szerintetek a tudtára adjam, hogy ez abszolút halott ötlet és működésképtelen, mert sztem az, vagy ti máshogy látjátok? A férfi nem lehet, hogy csak kihasználja? Egyáltalán hogy járhat egy ilyen fiatal lánnyal, akinek ez még kb. az első párkapcsolata? Meg ráadásul a tanítványával... 48 évesen valaki miért nem otthon van a családjával, miért 20 éves, tapasztalatlan lányokra vadászik? Ránéztem a FB profiljára. Két éve, 2016ban is frissítette, hogy kapcsolatban, azóta úgy látszik ez 2 évig se tartott, mert most jöttek össze év elején. Lehet erre utazik, hogy mindig elcsábít egy fiatal lányt? Ha 38 éves lenne, és nem tanítaná, akkor sem érteném, miért vele kell összejönni, főleg, ha valaki hosszútávra tervez. Mit akarhat a szexen kívül egy 20 évestől egy ilyen lassan már nyugdíj fele kacsingató férfi? Nem értem az egészet.2018. júl. 13. 01:37
11/12 anonim válasza:
Ez tényleg nem norm...:(
V színű ő vette el neki és ezért is olyan erős vonzódik iránta, ismerni v látni kene ahoz hogy véleményt mondjak róla.
Lehet hogy félénk, zárkózott, nem mer nyitni a pasik fele, könnyem befojasolhato....
Hány ilyen van aki idősebb pasikra bukik... lehet hogx jó veke a szex.
Mindenesetre a lánynak sok ideje van meg ha komoly kapcsolatott szeretne.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem hoztam szoba mar nala, de en azt gondolom ez a pasi egy szemetlada. A lany lelkes, erdeklodik a tantargya irant, meg ez meg a komolyabb gondolkodasu lanyoknal meg is szokott lenni, hogy hu egy idos ferfi, meg ilyen diak korba termeszetes h egy lany beleesik a ferfitanaraba. De azt gondolom ez semmikepp se mukodokepea kapcsolat hosszutavon, epp ezert az idosebb felnek kene erzelmileg es szexualisan erettebnek lennie, es azt mondania, te egy nagyon kedves lany vagy, de nem, ismerkedj korodbeliekkel, vagy picit idosebbekkel. Ezzel a kislanyos rajongassal a tanarom irant igy visszaelni, sztem mar bun. A művészeket ne keverjuk ide, ok nagyon ritkan elnek normális, peldamutato eletet, meg alapbol hires emberek. Most is neztem szirmai dokikrol keszitett videojat, ott is azt mondja a 27-34 eves kor, amikor minden tortenik az emberrel. Ha meg hozzaadunk elore hatra 7et,akkor is 20-41. Ebbe a jelentos korba keszul belepni a parkapcsolat egyik tagja, mig a masik mar meg 7 evvel kilepett belole. Ilyen jelentos kulonbseget, semelyik korba se lehet athidalni, meg egy 60 eveshez is tul sok a 88 eves, de azert a fiatal eveket nem egy oreg mellett kene eltolteni szerintem! Ez nem eletkepes.
2018. júl. 22. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!