Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki? 28/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? 28/F

Figyelt kérdés

Ismerek egy nálam 8 évvel idősebb nőt, akit nagyon kedvelek és egy éve rendszeresen találkozunk ének tanfolyamon. Mostanában már nem érdekel annyira az éneklés, csak az, hogy vele találkozzak. Nincs annyira komoly kapcsolat, de mindig szeretünk beszélgetni. Az a baj, hogy azt hittem unokatestvérem vagy másod unokatestvérem, úgyhogy nem akartam annyira kapcsolatot, de 2 hete kiderült, hogy negyed unokatestvér.

Szóval lehet komoly kapcsolat meg szex is, csak most nagyon csodálkozna, ha elkezdenék nyomulni. De igazából nyomulnék, mert van köztünk valami. Az is lehet, hogy csak plátói, de nem tudom.

3 hete meg családdal mentünk egy 2 napos üdülésre, ahol este vacsora után lassa zenére táncoltunk (sokan voltak, jó volt a hangulat is). Táncolni is nagyon jó volt, meg igaz, hogy pár pohár bort megivott, de elkezdte mesélni nekem, hogy milyen zenéket szeret. Most meg ezen agyalok, hogy "Én hülye! Miért nem nyomultam rá egy kicsit? Ha tudtam volna korábban.."

Ezen kívül annyit tudok róla, hogy sok a munkája és nagyon vallásos (de nem tudom ezt azon kívül, hogy szeret templomba járni).

2018. júl. 12. 22:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el egy randira. Annyira már úgy is ismeritek egymást, hogy ebből ne legyen gond.
2018. júl. 12. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!