Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan hazudozo pasi es isteni szex?
Szoval van egy pasim aki kisebb nagyobb kihagyasokkal de rendszeresen hazudik kis es nagy dolgokban egyarant. Remenytelen eset mert elhiszi a sajat hazugsagait, ergo vitazni vele halva szuletett gondolat.
Szeret, szerelmes belem velem kepzelni el az eletet de utalja h mindig lebukik elottem a hazugsagaival es engem nem a hazugsag tenye zavar, hanem az h hulyenek nez.
Szeretem, de normalis esetben mar reg kitettem volna de a helyzet az h a szex isteni vele, tehat egy teljesen mas szint mint amit valaha valakivel is ateltem es pontosan tudom, h ezt a minoseget ezen a szinten soha senkitol nem fogom megkapni-jo szexet igen, de olyat ami jelenleg van es ezen a szinten, soha.
Szoval ez tart itt, nyilvan szeretem is de a fo oka ez. Jovo ugyileg nincs kozos jovonk, mert masok a celjaink, mas a multunk es a legrosszabbat hozza ki belolem.
A szex viszont hatalmas kotoero, es tudom azt h nekem elobb vagy utobb el kell hagynom ot a kozos jovo hianya miatt....de egyszeruen nehez. Ez ilyen energiaszivo dolog.
34/N
Lehet h kicsit felreertheto voltam a szex hosszusagaval kapcsolatban, tehat nem arrol van szo hogy valaki 7-8 oran keresztul megallas nelkul szexel, hanem arrol h pl hetevegnte amikor egyikunk sem dolgozik akkor ezt csinaljuk 7-8 oran keresztul megszakitasokkal. Itt most nem a hosszusagot kell figyelembe venni-hanem a minoseget magat. Ezek olyan dolgok amik nagyon ritkak az eleteben, es koze nincs a szexfuggoseghez.
Egyebkent azoknak akik azt mondjak hogy lehet h a szakitas lehet a megoldas azzal egyetertek-csak ezt a reszet nehez elengedni, ami meg szamomra is hihetetlen. Ha meg tudnank abbam allapodni h zero jovo, heti ketszer beszeles es nem parkapcsolat akkor szamomra es egy mukodokepes tortenet lehet(ne) de ez igy ebben a formaban nehez.
Koszi utolso, es teljesen igazad van es en is ugy latom hogy el kell hagynom csak ugye a szex miatt es kinszenvedes. Ezt nem sokan ertik mert nem arrol van szo h szimpla szex, hanem szex egy total mas dimenzioban. Sztem mindenki eleteben van olyan akit szexualisan nem lehet uberelni-nalam o az.
A gond az hogyha kidobom nem talalok meg egy ilyet, es attol felett h megbanom. Normal esetben mar reg dobtam volna a hazugsagai miatt de ez az egy dolog tart mellette-o persze azt hiszi h azert vagyok meg vele mert szeretem, de semmi nem allna tavolabb a valosagtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!