Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Folyamatosan hazudozo pasi es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan hazudozo pasi es isteni szex?

Figyelt kérdés

Szoval van egy pasim aki kisebb nagyobb kihagyasokkal de rendszeresen hazudik kis es nagy dolgokban egyarant. Remenytelen eset mert elhiszi a sajat hazugsagait, ergo vitazni vele halva szuletett gondolat.

Szeret, szerelmes belem velem kepzelni el az eletet de utalja h mindig lebukik elottem a hazugsagaival es engem nem a hazugsag tenye zavar, hanem az h hulyenek nez.

Szeretem, de normalis esetben mar reg kitettem volna de a helyzet az h a szex isteni vele, tehat egy teljesen mas szint mint amit valaha valakivel is ateltem es pontosan tudom, h ezt a minoseget ezen a szinten soha senkitol nem fogom megkapni-jo szexet igen, de olyat ami jelenleg van es ezen a szinten, soha.

Szoval ez tart itt, nyilvan szeretem is de a fo oka ez. Jovo ugyileg nincs kozos jovonk, mert masok a celjaink, mas a multunk es a legrosszabbat hozza ki belolem.

A szex viszont hatalmas kotoero, es tudom azt h nekem elobb vagy utobb el kell hagynom ot a kozos jovo hianya miatt....de egyszeruen nehez. Ez ilyen energiaszivo dolog.

34/N

2018. júl. 11. 16:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem régebben 3-4 óráig tartott egy menet.Egy az,hogy k*®vára nem egészséges,kettő lezsibbad az ember farka annyi dugástól.Amióta eleresztettem magam és nem sportolok semmit azóta szerencsére nem tart addig.
2018. júl. 11. 17:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehet h kicsit felreertheto voltam a szex hosszusagaval kapcsolatban, tehat nem arrol van szo hogy valaki 7-8 oran keresztul megallas nelkul szexel, hanem arrol h pl hetevegnte amikor egyikunk sem dolgozik akkor ezt csinaljuk 7-8 oran keresztul megszakitasokkal. Itt most nem a hosszusagot kell figyelembe venni-hanem a minoseget magat. Ezek olyan dolgok amik nagyon ritkak az eleteben, es koze nincs a szexfuggoseghez.

Egyebkent azoknak akik azt mondjak hogy lehet h a szakitas lehet a megoldas azzal egyetertek-csak ezt a reszet nehez elengedni, ami meg szamomra is hihetetlen. Ha meg tudnank abbam allapodni h zero jovo, heti ketszer beszeles es nem parkapcsolat akkor szamomra es egy mukodokepes tortenet lehet(ne) de ez igy ebben a formaban nehez.

2018. júl. 11. 18:17
 13/17 anonim ***** válasza:
34 évesen itt tartani...
2018. júl. 11. 18:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Egyetlen pasi volt eddig aki egyáltalán ki tudott engem elégíteni, és nekem kellett vele szakítani. Nehezen ment, de tudtam, hogy ez a jó döntés. Csak sajnos a jó szex megváltoztatott bennem valamit, felemelte az igényemet. Utána volt még egy valaki akivel nem volt jó, azóta nem is ismerkedem,minek? Néha még megkeres, kb évente, volt hogy beadtam a derekam aztán megint dobnom kellett, de most már visszautasítom,akármilyen jó. Tedd meg, ahogy telik az idő, könnyebb lesz.
2018. júl. 11. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:

Koszi utolso, es teljesen igazad van es en is ugy latom hogy el kell hagynom csak ugye a szex miatt es kinszenvedes. Ezt nem sokan ertik mert nem arrol van szo h szimpla szex, hanem szex egy total mas dimenzioban. Sztem mindenki eleteben van olyan akit szexualisan nem lehet uberelni-nalam o az.

A gond az hogyha kidobom nem talalok meg egy ilyet, es attol felett h megbanom. Normal esetben mar reg dobtam volna a hazugsagai miatt de ez az egy dolog tart mellette-o persze azt hiszi h azert vagyok meg vele mert szeretem, de semmi nem allna tavolabb a valosagtol.

2018. júl. 11. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem fogod megbánni,mert a jellemével meg tönkretesz és boldogtalan leszel mellette. Vagy tartsatok fenn csak szex kapcsolatot, de annak meg mi értelme? Nem fogsz így mást keresni. Tedd meg, túléled. Mindent túl lehet élni. (Kivéve amit nem:-)
2018. júl. 12. 09:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Szinte ugyanilyen férfival volt dolgom, én is szépítgettem, hogy de hát a jó szex, csak az lópikula cintányérral, ha közben egy senkinek vagy nézve. Egyébként ne a csávóban keresd a hibát, a kérdés az, miért hiszed, hogy ennyit érdemelsz az élettől, hétvégi hentergéseket, hétközben meg elnyomást, lelki pressziót. Én inkább erre keresném a választ. A figura csak tünete a te mentális zavarodnak/betegségednek. Amint kideríted, mi a bajod, kidobni is könnyebb lesz.
2018. júl. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!