Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Női tanár, fiú diák kapcsolatról, ha mind kettő szingli?
Középiskolában szerintem ritka, hogy egy tanárnő egy kiéhezett, kanos kamaszfiú után vágyakozzon, de volt szerencsém érdekes "tanárokhoz" gimnáziumban, úgyhogy szerintem bármi megtörténhet. Ha már leérettségizett a gyerek, akkor egészségükre, azt viszont nehezen viseltem volna, ha az egyik osztálytársam a tanárral qurt volna és emiatt esetleg kivételeztek volna vele.
Ha egyetemen, akkor szerintem ez egy mindennapi dolog, senkinek nem újdonság, vannak oktatók, akik csak 2-3 évvel idősebbek a diákoknál. Nyilván nem lenne túl etikus, ha az alatt az idő alatt jönnének össze, ameddig az adott tanár javítja a zh-kat vagy vizsgáztatja a csoportot a pasiját is beleértve, de egyébként azt csinálnak, amit akarnak. Soha nem éreztem úgy, hogy bele kellene szólnom felnőtt emberek párkapcsolatába.
Nálunk volt ilyen a gimiben, de 5-6 évnél több nem volt köztük.
Lány diák és férfi tanárral is volt ilyen, ott 12 év korkülönbség volt, na azért már cikizték őket a hátuk mögött :D de ők is együtt vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!