Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régóta ismerjük egymást. Mindig megvolt az összhang de valahogy sosem jöttünk össze. 1hete elkésett írogatni nekem. Addig jutottunk h elhivtam egy kvra. Ahogy eljött egymásnak estünk. Lefeküdtünk egymással de végül nem fejeztük be mert ő nem volt képes rá fizikailag.. Aztán meg az volt a baja h most akkor mit gondolok róla h nem tud teljesíteni. Azóta nem ír vissza ha írok neki. Mi lehet az oka? Cikinek érzi vagy nem kellek neki? Teljesen belebetegedek hogy nem. Tudom mi a baja.. Ha írok neki nem ír vissza. Egyszer osszefutottunk akkor is nagyon zavartan köszönt és ennyi.
2018. júl. 8. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Súlyos önbizalomhiany. Zavarja, hogy nem tudott úgy megdugni ahogy szeretett volna és attól fél, hogy emiatt a többi, nála jobban teljesítő férfihoz fogod meregetni így inkább halkan elkullog amiért felsült.
2018. júl. 8. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos az lehet a problémája, amit az első írt. Próbálj írni neki olyasmit, hogy veled is előfordult már hogy annyira izgultál hogy nem tudtál ellazulni, és így nem tudtál együtt lenni az akkori pároddal,hátha erre visszaír valamit.
2018. júl. 8. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
írd neki, hogy kívánod. csak ennyit, hogy ez legyen a kezdő üzenet messengerben. Kizárt, hogy ne irjon vissza
2018. júl. 8. 16:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Ok. Írtam neki.
2018. júl. 8. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Arról nem tudunk semmit, hogy miért nem volt sikeres az együttlét a srác részéről. Lehet, hogy olyan dolgot látott/érzett/tapasztalt rajtad, amitől elszállt a kedve.

Ez most csak arról jutott eszembe, hogy az exem egyszer mesélte, hogy összehozta őt a sors egy jó csajjal, nagyon kívánták egymást, le is kerültek a ruhák, de az exem meglátta, hogy a csaj melléből hosszú fekete szőrszálak álltak ki és azonnal elillant a kedve, felpattant és otthagyta a csajt.

2018. júl. 8. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Khm... Ugyanaz az ember, akiről itt írsz, vagy esetleg befért mellé még pár hapsi? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
2018. júl. 8. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Azt is írtam neki h legalább megirhatná hogy nem akar semmit de nem reagál..
2018. júl. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!