Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori, hogy valaki olyan emberrel köti össze az életét, akit óvodás kora óta ismer? Ti ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 08:25
2/7 anonim válasza:
Olyat ismerek, akik együtt jártak óvodába, iskolába, majd az általános iskola vége felé összejöttek, és azóta is együtt vannak már 26 éve, van 3 gyerekük.
3/7 anonim válasza:
Nem ismerek ilyet, szóval nem hinném, hogy túl gyakori. Nálam mondjuk óvatosan próbálkozott valaki nemrég, akivel történetesen egy oviba is jártunk, meg később általános iskolában is osztálytársak voltunk, de nem akarok tőle semmit, szóval nagyon hamar lezártam azt a beszélgetést vele.
4/7 anonim válasza:
Hát, most kavarok egy gyerekkori barátommal. Bár nem jártunk egy oviba se egy suliba, sokszor voltunk együtt és családokkal is együtt nyaraltunk:):)
Viccből meg is kérte kétszer a kezem, de hogy ebből később bármi komoly is lesz azt még nem tudom:)
5/7 anonim válasza:
Igen. Sok kanyarral ugtan, de a noverem egyutt jart oviba a ferjevel.
6/7 anonim válasza:
A barátnőmmel, gyermekem anyjával egy óvodába, majd általános iskolába jártam. 20 évvel később találkoztunk teljesen véletlenül, és azóta is...
7/7 anonim válasza:
Én ismerek ilyen - már három felnőtt gyermekes - házaspárt, akik már oviban "párban jártak", szóval nem csak újra találkoztak véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!