Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én szingli vagyok, más meg boldog a jól kinéző, normális viselkedésű, rendes jellemű, izgalmas, humoros, jófej pasijával? 😥 😭
Számos Afrikai országban még tiszta ivóvíz sincs és éheznek. Gondolj erre hercegnő.
Am ez az oldal csöpög az önsajnálattól. Szánalmas !
"Annyira jó lenne... És valakik számára ez az alap! Egy olyan férfi van az oldalukon, aki által a mindennapok szebbek, izgalmasabbak, vérpezsdítőbbek. 💞
Én meg távol vagyok ettől. Távol attól, ami másnak az alapot, a mindennapokat jelenti... ☹️"
Másnak jobb szerinted? Igen jobb pár szerencsésnek és a többi? Azok a férifak pl. akiknek soha nem lesz senkije? Vedd már észre mit pofázunk...
"Másnak jobb szerinted? Igen, jobb pár szerencsésnek, és a többi?"
⬇️
Na, én ahhoz a "pár szerencséshez" óhajtok tartozni! Olyan nagy kérés ez?
Nem adom fel... Látom, milyen is lehet! És nekem, szingliként, nem olyan. 🙁
És akármilyen férfivel soha nem is lehet olyan... Valahogy össze kell szednem egy olyan férfit, mint amilyet a kérdésben írtam. Látom, hogy másnak is sikerült; nekem is sikerülnie KÉNE.
Na ja, de mit teszel az ügy érdekében kérdező? Mert lehet, hogy ott a gond.
31/f
én azt tökéletesen értem, hogy te mit akarsz, már csak azt nem értem, hogy mit teszel az érdekébe, hogy legyen? és ha lesz mit fogsz tenni az érdekében, hogy meg is maradjon? mert az édeskevés lesz, hogy te leszel a csaj kettőtök között!!
Én is két éve itt tengtem lengtem és sirtam, hogy miért nincs barátnőm. Kaptam rendesen hideget meleget és elgondolkoztam, hogy igazuk van, nem elég a 4 négyzetméteres szobába rohangálni körbe körbe és sirdogálni, szépen keresgéltem magam mellé egy tökéletes párt. és meglett igaz, hogy a társadalmi normáknak nem épp felel meg, mert szegényt bántották és bántják is ez miatt, de nem sajnálja, mert amit egymásnak adtunk az mindennél többet ér számára is.
kelj fel a gép elől és ismerkedj, teljesen mindegy, hogy cikinek találod, vagy gázosnak, én is annak találtam, mivel a korkülönbség nem kicsi, de most mindenkinél boldogabbnak érzem magam, régen azt hittem, hogy ha milliárdos lennék, akkor mindennél boldogabb lennék, most viszont nem cserélném el ezt a boldogságot a pénzre.
cselekedj és ne a pihe puha ágyacskádban fetrengjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!