Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én szingli vagyok, más meg boldog a jól kinéző, normális viselkedésű, rendes jellemű, izgalmas, humoros, jófej pasijával? 😥 😭
Figyelt kérdés
SAVE OUR SOULS2018. jún. 29. 18:22
11/36 anonim válasza:
Nem vagyok szerénykedő, álszenteskedő, mimóza idióta.
12/36 anonim válasza:
Egy rendes (jófej) ember nem nálad kezdődik 11-es, már 2 komment alapján leírtad magad. A többi lehetsz felőlem, már akinek bejönnek az ilyen bunkók, csak azt nem értem akkor miért az általad nyominak tartott fickóknak vannak jó csajaik...
13/36 anonim válasza:
Latod a piac bearazott teged is. Nem sokat ersz :)
14/36 anonim válasza:
No, no #13. Most annyi privit kap a Kérdező, h nem sokáig lesz a piacon. :D
15/36 anonim válasza:
Tudjátok mit.én semmit nem tettem mégis megkaptam a számomra legjobb kapcsolatát . Azóta is minden tökéletes közöttünk .24N
16/36 anonim válasza:
hányat aludtál egyedül az előző óta?
egy kézen megvan?
17/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt egy kezemen meg tudom számolni, hány értelmes válasz volt...
2018. jún. 29. 20:26
18/36 peca1000 válasza:
Mert te is csak a top pasikat fogadod el.
Pár év múlva már jó lesz neked az átlagos is, addig csak sírjál.
Vagy rendbeszeded magad, és elkezdesz pasizni, RÁÍRNI arra, aki tetszik neke
19/36 anonim válasza:
a női válaszolókról nem beszélve
20/36 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, nem értetek meg. 😒
Annyira jó lenne... És valakik számára ez az alap! Egy olyan férfi van az oldalukon, aki által a mindennapok szebbek, izgalmasabbak, vérpezsdítőbbek. 💞
Én meg távol vagyok ettől. Távol attól, ami másnak az alapot, a mindennapokat jelenti... ☹️
2018. jún. 29. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!