Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a szerelemlakatban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a szerelemlakatban? Tettetek már valahova a szerelmetekkel ilyen lakatot és hova?

Figyelt kérdés

2018. jún. 28. 16:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Csak akkor hiszek benne, ha egy erényövön kattan.
2018. jún. 28. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Tettünk fel Budapesten. A barátom csináltatta három éve Valenti napra (tudom, baromi nyalas, de nekem nagyon jól esett). A kulcsát mindketten a kulcstartónkon hordjuk. Múltkor elmentünk megnézni, hát már jó rozsdás szegény :D

Szerintem ebben nincs semmi rossz, van, aki fogékonyabb az ilyen gesztusokra, van, aki bénának gondolja.

2018. jún. 28. 16:56
 13/18 A kérdező kommentje:
#10 Itt senki se írt olyat, hogy nem odaillő helyre tette volna. Igen is vannak emberek, akiknek ez számít, senki sem kért, hogy tévedj erre a kérdésre. Szóval, szervusz.
2018. jún. 28. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
10-es, ne legyél negatív, ők naon naon cejelmeszek.
2018. jún. 28. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

Én meg mondom, hogy ez keményen egy kómába került a családunkban. Majd pelus, majd logopédus... és így tanult meg felnőtt ember újra szobatiszta, beszélni, gondolkodni tudó emberré válni!

Mert valakik úgy gondolták milyen "romcsi" egy korlátra rátenni amit turisták használnak, hogy ne zuhanjanak le pár métert az árokba. Csak a tervezők meg ugye az analfabétákkal meg a hóbortjaikkal nem számoltak tervezésnél.

Úgyhogy tőlem a lakásod tele kalatyúzhatja mindenki. De amikor kiaggatjátok, akkor KÉRLEK SZÉPEN TITEKET: GONDOLKODJATOK!

Csávesz!

2018. jún. 28. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15-16 évesen még talán megbocsájtható, egyébként nagyon gáz.
2018. jún. 28. 17:27
 17/18 A kérdező kommentje:
#13 a legtöbb helyen van direkt erre a célra létesített rács, stb, legtöbben erre teszik fel, a többi nem ram tartozik
2018. jún. 28. 17:28
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez annyira....

#cukicska #lávcsi #romcsi #szopcsi #kapcsi #foreverlovebitch #carpediem #lakatlover

Szerintem mindenkinek kell egy lakat, mert enélkül nincs kapcsi már! Mind a 7 exbarátommal csináltunk ilyet és annyira feelinges volt! Ment is istára meg facebookra. Szerintem a legszepp magyar népszokás mert ez az örök szerelemről szól, és tényleg örökké él a szívemben tovább minden fiú akivel van közös lakatunk.

De a férjem bizots csak az lesz akivel gravírozott lakatott teszek fel és a kulcs a nyakamban fog lógni!

2018. jún. 28. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!