Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha belem fog szeretni?
Figyelt kérdés
Hát az a helyzet van egy srác akit mar 2.5 evé szeretek es minden vágyam hogy vele legyek , de ő neki van egy barátnője vagyis (VOLT) nagyon orulok hogy már nincs neki na de térjunk inkább a témara! Mihejst szakitottak rá 3 hétre ő rám írt azóta kialakult nálunk egy olyan kapcsolat hogy találkozunk ,sexelünk , beszélgetün ! Dee én ettől jóval többre vágyok én tenyleg akarom őt meg minden és ez nagyon latszik is rajtam de én ő rajta csak azt látom hogy én csak sexre kellek neki és ez nekem nqgyon rossz .! Meg mikor. Beszelgetünk meg minden én kicsit megvagyok szeppenve mert nem tudom feldolgozninhogy most tenyleg vele beszelgetek es hat nem birok ugy kibontakozni sem mert zavarba vagyok ezzel is mit csinaljak legyszi segitsetek életem szerelméről van szó2018. jún. 27. 01:12
21/24 A kérdező kommentje:
😂😂 ez szép vol utolso😂 ha tenyleg csak ezt akarja tenyleg meg kell neki mondanom a fankót
2018. jún. 27. 13:46
22/24 anonim válasza:
Te jo eg... ne alazd mar meg magadat hogy meg szobaallsz vele... te vagy neki a mindig nedves combokkal keszen allo bufelejto ket ujabb "igazi" kozott. Egyet jegyezz meg: az a pasi, aki veled akar lenni az veled lesz. Az meg akar ismerni teged, elvisz vacsorazni, beszelget veled, es igyekszik veled egy olyan kapcsolatot kialakitani, ahol igazi nokent kezelhet. Nem pedig felcsörget, amikor az aktualis noje kidobta es kurni akar.
23/24 anonim válasza:
Hát itt úgy tűnik most te vagy a papucs. Saját magad mínősíted és alázod le. Miért szaladsz utána mint egy pincsi kutya? Nem látsz a rózsaszín ködtől. Úgy kihasznál téged ez a pasi mint ahogy elő van írva.
24/24 anonim válasza:
Ha nem hiszel nekünk,legyél az ürítő edénye.Minket az nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!