Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek valaha belem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valaha belem fog szeretni?

Figyelt kérdés
Hát az a helyzet van egy srác akit mar 2.5 evé szeretek es minden vágyam hogy vele legyek , de ő neki van egy barátnője vagyis (VOLT) nagyon orulok hogy már nincs neki na de térjunk inkább a témara! Mihejst szakitottak rá 3 hétre ő rám írt azóta kialakult nálunk egy olyan kapcsolat hogy találkozunk ,sexelünk , beszélgetün ! Dee én ettől jóval többre vágyok én tenyleg akarom őt meg minden és ez nagyon latszik is rajtam de én ő rajta csak azt látom hogy én csak sexre kellek neki és ez nekem nqgyon rossz .! Meg mikor. Beszelgetünk meg minden én kicsit megvagyok szeppenve mert nem tudom feldolgozninhogy most tenyleg vele beszelgetek es hat nem birok ugy kibontakozni sem mert zavarba vagyok ezzel is mit csinaljak legyszi segitsetek életem szerelméről van szó

2018. jún. 27. 01:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy belé, akkor legyél vele, viszont akkor lehet, hogy be kell érned ennyivel. Viszont szerintem ennyiből is áll nagyjából egy kapcsolat, hogy tali,szx,duma; de viszont, ha nem érzed a beszélgetéseket az ő részéről elég mélynek, elég törődőnek; hát nemtom , de akkoris legalább vele vagy. Az sem utolsó dolog; hogy a szerelmeddel megélhetsz ilyen dolgokat. Ha meg nem lenne aranyos, és tényleg csak fullra ki akarna használni, akkor meg hogy lehetnél bele szerelmes? Mert akkor nem érteném, nekem az túl fura lenne. Viszont majd összeszoktok, és nem leszel előtte zavarban. Szerintem amúgy tök jó a helyzet. Elvégreis, azzal lehetsz, akit szeretsz.
2018. jún. 27. 12:42
 12/24 anonim ***** válasza:

*lehet hogy majd később őfelőle is kialakul egy kötődés, őbenne, irántad.

Lehet amúgy, hogy eddigis téged akart,csak nem mert szakítani.

2018. jún. 27. 12:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Azt tuti hogy nem engem akart mert mikor elsonek szakitottak ugyan ez volt csak akor nem sexeltunk és kibekult a baratnojevel akkor es en megint nem leteztem szamara.. de most hogy dobta a csaj jo vagyok neki
2018. jún. 27. 12:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Es meg azt is megirnatok hogy ti ebben a helyzetben mit lépnetek ?! Bocsi hogy ennyire faggatlak tikteket de nekem ez nagyon fontos
2018. jún. 27. 12:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Ne talalkozz vele tobbet nem fog beled szeretni
2018. jún. 27. 12:52
 16/24 A kérdező kommentje:
De miert? En nagyonakarom őt , es vegul most megkerdeztem hogy ő csak sexet akare tolem eerre ő azt mondta egyenlore nem tudja o sem mit akar csak azt hogy talalkozni akar velem
2018. jún. 27. 12:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Akkor mondd azt neki, hogy te járni szeretnel vele, csak akkor talalkozzon veled, ha ő is szeretne
2018. jún. 27. 12:59
 18/24 anonim ***** válasza:

"eerre ő azt mondta egyenlore nem tudja o sem mit akar csak azt hogy talalkozni akar velem"

Na, hát, akkor érdeklődik irántad; akkor kialakulhat

valami.

2018. jún. 27. 13:01
 19/24 A kérdező kommentje:
Komolyan ?? Vegre valami jo hir .. tenyleg meg egyet elfelejtettem meg kerdezni😂 valami temakoroket tudnatok mondani hogy mit beszelgessek vele ?
2018. jún. 27. 13:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess vele arról hogy nem e ismer tisztességes férfiak...olyanokat akik nem használnak ki egy szerelmes nöt csak azért hogy lecsapolodjanak a golyói...

Mert ha ismer ilyent akkor mutasson be neki és már el is tudod felejteni a kis élösködö parazitát.

2018. jún. 27. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!