Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A művelt, tanult embereknek mennyire fontos, h a pàrjuk is ilyen legyen?
Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a vàlaszokat!
Betanitott munkas nnem lehet muvelt ?
Szerintem siman
Két diplomám van. Középvezető vagyok. A páromnak érettségije.
Nem érdekel kinek miylen papirja van, az nem számít hanem az intelligencia, a humorérzék szóval a belső értékek, amivel a párom bőven rendelkezik.
Volt pár induló kapcsolatom ahol a nő többdiplomás volt: vagy sötét volt mint az ájszaka vagy rosszindulatu, agresszív.
A tanult és a művelt az nem ugyan az. Simán lehet valakinek diplomája valami pénzkereső dologból és amúgy tök nem olvasott, meg nem érdeklődő más irányba. Szóval szerintem sokkal inkább személyiségtől függ.
Én pl asszem elég művelt vagyok és nekem jó, ha a másikban is van valamilyen érdeklődés. Pl ha filozófiából olvasott lenne az nagy plusz lenne. De amúgy nem ez a legfontosabb ez csak plusz tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!