Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezzel a kérdéssel a barátnőmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a kérdéssel a barátnőmbe szeretnék értelmet verni. Lent kifejtem, miről van szó. Igazam van, vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Szóval az a lényeg, hogy a barátnőm a HÉV-en találkozott álmai pasijával, és beszédbe elegyedtek. Csomót megtudott róla, hol dolgozott, most hol dolgozik, hány centi magas, melyik településre jár haza a családjához, mik a hobbijai, mit sportolt régen, mit sportol most. Persze ezek olyan karakterisztikák, amik mind bejöttek a barátnőmnek + a külsejétől elalélt, hogy magas, szőke, helyes, sportosan izmos.

És aztán ez a szívdobogtató beszélgetés úgy ért véget, hogy befutott a vonat (rosszul írtam, nem HÉV-en találkoztak, hanem vonaton, ami befutott) az egyik budapesti pályaudvarra, a srác pedig segített neki leemelni a bőröndöt a polcról, megdicsérte a mintáját, aztán a lépcsőn is lesegítette neki. Aztán... Ennyi. És ez az, amit a barátnőm nem képes felfogni. Hogy ennyi.

Hiába mondom neki, hogy ha ez a férfi komolyan érdeklődött volna iránta, és nem csak időelütés erejéig állt volna szóba vele, akkor elkérte volna a számát, teljes nevét hogy bejelölje, de főleg, elhívta volna ott helyben randira, esetleg későbbre, ha nem érnek rá, vagy pár napon belüli időpontra ami jó mindkettejüknek.

Nem?

De a barátnőm szerint nem, hisz "megvolt a kémia, annyit beszélgettünk, meg mosolyogtunk". Ha azt mondom neki, csak részedről volt meg a kémia, nem hiszi el. Ha azt mondom neki, vagy van barátnője, vagy nem jöttél be neki eléggé, esetleg jelenleg nem akar kapcsolatot, nem hiszi el egyiket se, mivel "a srác által küldött jelek nem erre utaltak".

Keresi a csávót ilyen facebookos csoportokban meg minden. De már megszállottan. Nem tudja és nem is akarja elfogadni, hogy ez egy ilyen 1 órás viszony volt, és valószínűleg soha többé nem látja, de ha mégis, az sem jelent majd különbséget.

A csávó konkrétan leemelte ugye a bőröndjét a peronra, aztán egy sziát követően el is tűnt a hömpölygő tömegben. Még csak annyira se érdekelte a barátnőm, hogy megvárja és együtt sétáljanak el a vonattól. Ez nem elég egyértelmű neki...

2018. jún. 25. 01:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Majd rájön. Én azt nem értem, hogy idegen emberekre hogy lehet ennyire rákattanni? Teljesen más, amikor beleszeretsz egy régi jó barátodba, és ő utasít vissza, szakítja meg a kapcsolatot, és válsz megszállottjává... Azt még megértem, de idegenekre hogy lehet ennyire rákattanni?

22/N

2018. jún. 25. 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Annyira 'áááhhh', hogy elvakultá lett. Ha leköpte volna és szánalmas haszontalannak hívja, is azt mondaná, hogy meg volt a kémia és a srác is akarja.

A srác semmiféle jeleket nem küldött. Ő csupán értelmesebb az átlagnál, és folytatott egy beszélgetést egy nála felszínesebb emberkével az emberke szintjén, majd folytatta az életét.

2018. jún. 25. 09:23
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Szegény barátnődet nagyon sajnálom, mert tiniként én is hasonló hibába estem nem is egyszer. Az azért történt, mert már nagyon szerettem volna egy barátot, aki szeret engem és akitől törődést kapok. Ezért reménykedtem.

De majd ő is felnő egyszer. :) Mindenki máskor érik be.

2018. jún. 25. 10:32
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Mindent megtudott róla, még azt is, hány centi, de a nevét nem tudja ;)
2018. jún. 25. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg többet látott ebbe a barátnőd mint ami. Vannak helyzetek mikor nem ugy jon ki a lepes, sietnie kellett es nem kerte el a szamat es most a fejét veri a falba. Mi nem tudhatjuk melyik az igaz. Ha tudja, hol dolgozik akkor szerintem az alapjan keresse.
2018. jún. 25. 12:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy a munkahelyén keresztül felkeresi, de féltem. Féltem, hogy nem azt fogja kapni, amit vár. Hogy a srác nem fog mosolyogva örülni neki, hogy újra látja, hanem le fog döbbenni, hogy az a lány a vonatról néhány héttel később felkutatta a munkahelyén. És majd megpróbálja intelligensen-kedvesen lekoptatni, már ha ért majd belőle a barátnőm.
2018. jún. 25. 17:58
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mit? Csinalja, ha ennyire akarja.

Vegul is mi tortenhet? Legrosszabb esetben visszautasitjak. Akkor sincs vilagvege.

2018. jún. 25. 18:19
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Amúgy ha ismernétek, ez nem lenne idegen nektek, mivel a barátnőm arra mindig is hajlamos volt, hogy egy szempillantás alatt legyen szerelmes. Persze ez most kicsit más helyzet, de emiatt is van, hogy nem engedi el és nem veszi figyelembe az arra utaló jeleket, hogy a srác valószínűleg nem akar tőle semmit.
2018. jún. 25. 19:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Majd megtanulja.

Mondd el neki nyugodtan, hogy egy pasiról azt képzeltem, bár 3000 Fb ismerőse volt, hogy a szerelmes számot, amit szívecskével megosztott, egyenesen nekem üzente. Tény, hogy nem szokott csak úgy szerelmes számokat megosztani. Tény, hogy amikor 2 nap múlva megosztottam válaszul egy dalt azzal a címmel, hogy "Hallak téged...", másnap bejött a munkahelyemre és higgye el a barátnőd, hogy annál ragyogóbban nem lehet nézni, ahogy akkor nézett rám. Sőt, amikor kapott tőlem valami kapcsán egy semmitmondó Fb üzenetet, annyi csókos smile-val hajigált meg, amennyit életemben nem kaptam. És amikor megköszöntem a sok puszit, azt felelte, rá mindig számíthatok. És 3 óra múlva még hozzáírta, hogy "Ha bármikor szükség lenne rám..."

És azt is elhiheti ez a lány, hogy ennél is sokkal tovább jutottunk. Mégse akart tőlem néhány szexuális együttléten kívül semmit az égadta világon. Sőt, igazából még azt se akarta.

2018. jún. 27. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:

valószínűleg a srác alapvetően és szívből jövően kedves fickó (mindenkivel bizony!), a barátnőd meg többet látott bele, mert nincs ehhez szokva.

szerintem ez ennyi volt, őrizze meg jó emlékezetében a fiút.

2018. jún. 27. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!