Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok elég szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elég szerelmes lenni a barátnőmbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm 19. 8 hónapja vagyunk együtt, ő a 2. kapcsolatom. Ő akarta jobban a kapcsolatot már a legelején is, de én azt hittem, hogy idővel (néhány hónap alatt) majd ugyanúgy bele fogok szeretni, mint az első barátnőmbe, akibe nagyon szerelmes lettem, és nagyon rosszul viseltem, mikor szakítottunk fél év után. A mostani barátnőm sokkal odaadóbb, sokkal önzetlenebbül, őszintébben kimutatja a szeretét, talán ennél jobban nem is lehetne kimutatni, de pár hónap után be kellett látnom, hogy mégis hiányzik valami, ami miatt nem tudok eléggé belészeretni, és ez nagyon zavar. Egyrészt én egy elég nyugodt személyiség vagyok, míg ő nem, és ez már az elején nagyon zavart, mikor pl. múzeumban ő mindig rohanó tempót akart diktálni. Másrészt pedig nem igazán tetszik meztelenül, mert túl sok plusz van rajta, és nem tehetek róla, de nekem muszáj, hogy karcsú legyen valaki. :/ Ettől függetlenül szeretek vele lenni, de nagyon hiányzik a szerelem, és tudom, hogy már sose leszek belé az. Megszokásból pedig nem akarok vele maradni, mert már tapasztaltam, hogy milyen a szerelem, és tudom, hogy nem ő az igazi, hiába vagyok neki én. Nyilván nem hitegetem semmivel sem, de akkor is sokszor őrlődök ezen, mert hiányzik a szerelem érzése, viszont nem szeretném azt sem, hogy utána mégis megbánom, mert lehet, hogy nem lesz még egyszer ilyen odaadó barátnőm, és nagyon sokat adott tényleg, úgyhogy nehéz is lesz otthagyni egyszer, de tudom, hogy ha jön olyan valaki, aki jobban vonz, akkor muszáj lesz.

2016. okt. 24. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

" tudom, hogy ha jön olyan valaki, aki jobban vonz, akkor muszáj lesz."

Nem. Már jóval előtte muszáj.

Neked hogy esne, ha így lenne együtt veled valaki? Hogy ugyan "nem elég kockás a hasad és nagy a bicepszed, ezért levetkőzve nem tetszel neki, de hát olyan figyelmes vagy meg rendes".

Tudod, mit csinálsz jelenleg? Kihasználod, hogy ő szeret és nem látja, nem akarja látni, hogy te nem szereted viszont, és élvezed, hogy van egy odaadó kiskutyád. Növessz gerincet és mondd el neki, hogy sajnálod, eddig vártál a nagy érzelemre, de nem alakult ki benned, és éppen mert ennyire odaadó és kedves nem akarsz ezzel visszaélni, inkább engedjétek el egymást, és keressetek olyat, aki illik hozzátok.

2016. okt. 24. 11:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ez lesz a válasz, de nem hinném, hogy ez így kihasználás lenne, én sosem sosem mondom neki azt, hogy én is veled szeretnék megházasodni stb. (és nem esik jól, hogy nem mondhatom vissza ezt neki). Ő erre azt mondja, hogy hát jó, de azért velem akar lenni addig, amíg lehet. Én sosem hazudtam neki, és sokszor érzem úgy emiatt, hogy jobb lenne egyedül most inkább, szerintem neki lenne rosszabb, ha most lenne vége mint később.
2016. okt. 24. 12:39
 3/14 H_Vivien ***** válasza:
54%
Tökéletesen leírta az első. Lépj, legyél férfi és ne punnyadj bele egy halálraítélt kapcsolatba, mert ezzel bántod a másikat. Ennek pedig így nincs értelme, ez csak nincs ló jó a szamár is kapcsolat, ami sehova nem vezet. Majd találsz egy lányt, aki ugyanilyen odaadó lesz, és még a külső is megfelelő lesz.
2016. okt. 24. 12:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Azon pedig nem tudok változtatni, hogy zavar rajta a plusz, és arra is csak hónapok után jöttem rá, de arra gondoltam, hogy majd érzi ezt, és lefogy egy kicsit.
2016. okt. 24. 12:49
 5/14 A kérdező kommentje:
És amúgy nagyon tetszene, ha vékony lenne.
2016. okt. 24. 12:52
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

De igen, kihasználás. Nem ugyanannyi érzelmet, törődést, szeretetet adtok bele a kapcsolatba, és ezzel te pontosan tisztában is vagy. Ez szerintem bőven kihasználás.

Ne takarózz azzal, hogy nem hazudsz és ígérgetsz neki. Azzal, hogy vele vagy, miközben tudod, hogy ő szeret és te nem, folyamatosan hitegeted azzal, hogy majd minden rendben lesz, hisz úgyis messze van még az egész. (Nyilván nem holnap lenne esedékes az a házasság akkor sem, ha együtt terveznél vele.) Mi a frászt mondana egy szerelmes nő, ha nem azt, hogy amíg lehet, veled akar lenni? Persze, hogy ezt mondja, talán ő maga is elhiszi, hogy ha elég kedves, elég odaadó, akkor te is szeretni fogod majd.

Nem, nem lenne rosszabb neki, ha most lenne vége, és mondjuk egy idő múlva elkezdhetne olyan párt keresni vagy lenne esélye olyannal együtt lenni, aki szereti. Hacsak meg nem utál téged időközben, de most komolyan, erre csak nem játszhatsz egy kapcsolatban... Az már betegség lenne.

És igen, nem tudsz változtatni azon, hogy zavar-e rajta a plusz, és ez nem is baj, nem kell mindenkinek minden tetsszen, de akkor nem kell vele lenned.

2016. okt. 24. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Neki sem te vagy az igazi, mert nem szereted.

Amit csinálsz, az kihasználod.

Elvesztegeted az életének egy szakaszát, csak azért, mert önző vagy.

Nem akarsz szakítani vele, mert így kényelmes, hisz ő nagyon odaadó vele, de amint találnál egy másik nőt, aki tetszik is, rögtön mennél az újhoz vagy megcsalnád, és ez undorító.

Sőt, arra VÁRSZ, hogy jöjjön egy másik, akiért elhagyhatod.

Akárhogy próbálod tagadni, te aljas módon kihasználod azt a lányt.

2016. okt. 24. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Arra nem gondoltál, hogy amíg te hülyíted, addig lehet, hogy elmegy mellette gyermekei apja?
2016. okt. 24. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ne játsz a tűzzel, unokatestvérem ugyanígy volt, de a csaj teherbe esett. Most házat építenek (terhes barátnőnek nem lehet megmondani, hogy bocs, felcsináltalak de soha nem voltam beléd szerelmes, nem is leszek, ha már így alakult eljött az idő, hogy elváljunk, szia. Jah hó elején küldöm a gyerektartást - ezzel azért nem lehet csak úgy előállni, hogy ne lincselje még a család)

Majd 40 évesen titokban befűz egy csitrit...

2016. okt. 24. 16:00
 10/14 A kérdező kommentje:

7: Te gondolom az a csaj lehetsz, aki szerint minden férfi megcsalós típus, ugye? Vagy magadból indulsz ki esetleg?

8: Nem is akart volna járni még senkivel, ha én nem jövök, szóval nem hiszem.

9: Nem egy 19 éves kis csitriről van szó, aki ezzel is magához akarná láncolni a másikat, szóval ez nem áll fenn, de azért köszi az intelmet.

2016. okt. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!