Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elég szerelmes lenni a barátnőmbe, mit tegyek?
" tudom, hogy ha jön olyan valaki, aki jobban vonz, akkor muszáj lesz."
Nem. Már jóval előtte muszáj.
Neked hogy esne, ha így lenne együtt veled valaki? Hogy ugyan "nem elég kockás a hasad és nagy a bicepszed, ezért levetkőzve nem tetszel neki, de hát olyan figyelmes vagy meg rendes".
Tudod, mit csinálsz jelenleg? Kihasználod, hogy ő szeret és nem látja, nem akarja látni, hogy te nem szereted viszont, és élvezed, hogy van egy odaadó kiskutyád. Növessz gerincet és mondd el neki, hogy sajnálod, eddig vártál a nagy érzelemre, de nem alakult ki benned, és éppen mert ennyire odaadó és kedves nem akarsz ezzel visszaélni, inkább engedjétek el egymást, és keressetek olyat, aki illik hozzátok.
De igen, kihasználás. Nem ugyanannyi érzelmet, törődést, szeretetet adtok bele a kapcsolatba, és ezzel te pontosan tisztában is vagy. Ez szerintem bőven kihasználás.
Ne takarózz azzal, hogy nem hazudsz és ígérgetsz neki. Azzal, hogy vele vagy, miközben tudod, hogy ő szeret és te nem, folyamatosan hitegeted azzal, hogy majd minden rendben lesz, hisz úgyis messze van még az egész. (Nyilván nem holnap lenne esedékes az a házasság akkor sem, ha együtt terveznél vele.) Mi a frászt mondana egy szerelmes nő, ha nem azt, hogy amíg lehet, veled akar lenni? Persze, hogy ezt mondja, talán ő maga is elhiszi, hogy ha elég kedves, elég odaadó, akkor te is szeretni fogod majd.
Nem, nem lenne rosszabb neki, ha most lenne vége, és mondjuk egy idő múlva elkezdhetne olyan párt keresni vagy lenne esélye olyannal együtt lenni, aki szereti. Hacsak meg nem utál téged időközben, de most komolyan, erre csak nem játszhatsz egy kapcsolatban... Az már betegség lenne.
És igen, nem tudsz változtatni azon, hogy zavar-e rajta a plusz, és ez nem is baj, nem kell mindenkinek minden tetsszen, de akkor nem kell vele lenned.
Neki sem te vagy az igazi, mert nem szereted.
Amit csinálsz, az kihasználod.
Elvesztegeted az életének egy szakaszát, csak azért, mert önző vagy.
Nem akarsz szakítani vele, mert így kényelmes, hisz ő nagyon odaadó vele, de amint találnál egy másik nőt, aki tetszik is, rögtön mennél az újhoz vagy megcsalnád, és ez undorító.
Sőt, arra VÁRSZ, hogy jöjjön egy másik, akiért elhagyhatod.
Akárhogy próbálod tagadni, te aljas módon kihasználod azt a lányt.
Szerintem ne játsz a tűzzel, unokatestvérem ugyanígy volt, de a csaj teherbe esett. Most házat építenek (terhes barátnőnek nem lehet megmondani, hogy bocs, felcsináltalak de soha nem voltam beléd szerelmes, nem is leszek, ha már így alakult eljött az idő, hogy elváljunk, szia. Jah hó elején küldöm a gyerektartást - ezzel azért nem lehet csak úgy előállni, hogy ne lincselje még a család)
Majd 40 évesen titokban befűz egy csitrit...
7: Te gondolom az a csaj lehetsz, aki szerint minden férfi megcsalós típus, ugye? Vagy magadból indulsz ki esetleg?
8: Nem is akart volna járni még senkivel, ha én nem jövök, szóval nem hiszem.
9: Nem egy 19 éves kis csitriről van szó, aki ezzel is magához akarná láncolni a másikat, szóval ez nem áll fenn, de azért köszi az intelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!