Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok elég szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elég szerelmes lenni a barátnőmbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm 19. 8 hónapja vagyunk együtt, ő a 2. kapcsolatom. Ő akarta jobban a kapcsolatot már a legelején is, de én azt hittem, hogy idővel (néhány hónap alatt) majd ugyanúgy bele fogok szeretni, mint az első barátnőmbe, akibe nagyon szerelmes lettem, és nagyon rosszul viseltem, mikor szakítottunk fél év után. A mostani barátnőm sokkal odaadóbb, sokkal önzetlenebbül, őszintébben kimutatja a szeretét, talán ennél jobban nem is lehetne kimutatni, de pár hónap után be kellett látnom, hogy mégis hiányzik valami, ami miatt nem tudok eléggé belészeretni, és ez nagyon zavar. Egyrészt én egy elég nyugodt személyiség vagyok, míg ő nem, és ez már az elején nagyon zavart, mikor pl. múzeumban ő mindig rohanó tempót akart diktálni. Másrészt pedig nem igazán tetszik meztelenül, mert túl sok plusz van rajta, és nem tehetek róla, de nekem muszáj, hogy karcsú legyen valaki. :/ Ettől függetlenül szeretek vele lenni, de nagyon hiányzik a szerelem, és tudom, hogy már sose leszek belé az. Megszokásból pedig nem akarok vele maradni, mert már tapasztaltam, hogy milyen a szerelem, és tudom, hogy nem ő az igazi, hiába vagyok neki én. Nyilván nem hitegetem semmivel sem, de akkor is sokszor őrlődök ezen, mert hiányzik a szerelem érzése, viszont nem szeretném azt sem, hogy utána mégis megbánom, mert lehet, hogy nem lesz még egyszer ilyen odaadó barátnőm, és nagyon sokat adott tényleg, úgyhogy nehéz is lesz otthagyni egyszer, de tudom, hogy ha jön olyan valaki, aki jobban vonz, akkor muszáj lesz.

2016. okt. 24. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy igazán szerelmes,nem szereted igaazán akkor szakíts vele és ne játsz az érzéseivel
2016. okt. 24. 17:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Sem neked, sem neki nem jó ez a kapcsolat. Azt nem hiszem, hogy csak a néhány kiló plusz miatt nem vagy szerelmes belé, hanem egyszerűen nem illetek össze. Fiatalok vagytok mindketten, adjatok lehetőséget egymásnak az igazi megtalálására.
2016. okt. 24. 17:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Már miért ne lenne jó neki ez a kapcsolat? Engem is hagytak már ott, meg szerintem úgy mindenki mást is, és általában az szokott lenni az ok, hogy az egyik ember nem úgy érez. Mindig annak nehéz a szakítás, akivel szakítanak, de a kapcsolat is annak a jobb szerintem, aki szerelmes tudott lenni.
2016. okt. 24. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

7-es vagyok.

Nem, nem csaj vagyok, hanem nő. Immár 4 éve egy normális és harmonikusan működő kapcsolatban, ahol kölcsönösen szeretjük egymást, és nem csaljuk meg a másikat.

Nem, nem naivságból mondom.

De azért jó tudni, hogy te belelátsz mások életébe és megmondod, hogy ők mit csinálnak és hasonló.

Nem is akart járni senkivel - veled sem, mégis belekezdett egy párkapcsolatba. Valószínűleg ha egyedül lenne, belemenne egy párkapcsolatba, ha találna rá megfelelő partnert. Lehet, hogy a gyerekei apját, nem lehet tudni. Nem is fogjuk, mert pazarlod az életét. Én így nem tudnék tükörbe nézni, de hát nem mindenkinek van gerince.

Eleve hogy gondolhatod azt, hogy valakinek jó lehet egy olyan párkapcsolat, ahol nem szeretik őt kölcsönösen viszont? Mondhatod azt, hogy szeretsz vele lenni, attól még egy párkapcsolat alapja hiányzik. Valószínűleg ő is tudja/sejti, csak nem akarja beismerni magának, mert szeret téged.

Ha normális lennél, akkor szakítanál vele és megadnád neki az esélyt, hogy találjon egy olyan férfit, aki viszont szeretné.

Egy szakítás mindig fáj, de jobb előbb véget vetni egy rossz dolognak, mint utóbb.

Egy párkapcsolatban nincs olyan, hogy melyiknek a jobb vagy rosszabb. Két emberről szól. Nincs olyan, hogy egy kapcsolat jó az egyiknek, ha csak ő szeret, vagy ha csak a másik szeret.

Téveszméid vannak a párkapcsolatokról.

Én szemenköpném magam, ha azt csinálnám, mint te.

Szimplán hagyod, hogy valaki úgy viselkedjen veled, mint egy kölyökkutya, miközben arra vársz, hogy mikor találsz jobbat. De addig ő is jó, mert mindent megtesz érte.

Te meg hagyod, hogy tévhitben éljen és kihasználod.

2016. okt. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!