Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elég szerelmes lenni a barátnőmbe, mit tegyek?
7-es vagyok.
Nem, nem csaj vagyok, hanem nő. Immár 4 éve egy normális és harmonikusan működő kapcsolatban, ahol kölcsönösen szeretjük egymást, és nem csaljuk meg a másikat.
Nem, nem naivságból mondom.
De azért jó tudni, hogy te belelátsz mások életébe és megmondod, hogy ők mit csinálnak és hasonló.
Nem is akart járni senkivel - veled sem, mégis belekezdett egy párkapcsolatba. Valószínűleg ha egyedül lenne, belemenne egy párkapcsolatba, ha találna rá megfelelő partnert. Lehet, hogy a gyerekei apját, nem lehet tudni. Nem is fogjuk, mert pazarlod az életét. Én így nem tudnék tükörbe nézni, de hát nem mindenkinek van gerince.
Eleve hogy gondolhatod azt, hogy valakinek jó lehet egy olyan párkapcsolat, ahol nem szeretik őt kölcsönösen viszont? Mondhatod azt, hogy szeretsz vele lenni, attól még egy párkapcsolat alapja hiányzik. Valószínűleg ő is tudja/sejti, csak nem akarja beismerni magának, mert szeret téged.
Ha normális lennél, akkor szakítanál vele és megadnád neki az esélyt, hogy találjon egy olyan férfit, aki viszont szeretné.
Egy szakítás mindig fáj, de jobb előbb véget vetni egy rossz dolognak, mint utóbb.
Egy párkapcsolatban nincs olyan, hogy melyiknek a jobb vagy rosszabb. Két emberről szól. Nincs olyan, hogy egy kapcsolat jó az egyiknek, ha csak ő szeret, vagy ha csak a másik szeret.
Téveszméid vannak a párkapcsolatokról.
Én szemenköpném magam, ha azt csinálnám, mint te.
Szimplán hagyod, hogy valaki úgy viselkedjen veled, mint egy kölyökkutya, miközben arra vársz, hogy mikor találsz jobbat. De addig ő is jó, mert mindent megtesz érte.
Te meg hagyod, hogy tévhitben éljen és kihasználod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!