Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak az érdekel hogy szép gyerekeim legyenek?

Figyelt kérdés
Én is szépnek tartom magam de bevallom zavar hogy ..rögtön ezt nézem meg egy férfiban. Csak az érdekel hogy a gyermekeim szépek legyenek , én felnevelném egyedül is nem érdekel milyen ember ,az sem ha véget érne rögtön a kapcsolatunk

2018. jún. 24. 22:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ezt amúgy nem tudhatod előre.

Attól, hogy szép emberrel jössz össze, még lehet csúnya a gyerek.A genetika sajnos bonyolultabb annál, mint hogy szép férfi + szép nő = szép gyermek.

22/N

2018. jún. 25. 09:53
 22/23 anonim ***** válasza:
58%

Felszínes vagy.

Nincs okom irigykedni: három kimondottan szép gyerekem van. Nem én mondom ezt, hanem mindenki. De: azon kívül, hogy könnyű róluk jó fényképet csinálni, kb. semmi pluszt sem jelent.

Sokkal büszkébb vagyok az eredményeikre, amikért meg is dolgoztak, vagy a (szintén örökölt) tehetségükre, ami sokkal különlegesebb.

A szép gyerek neked mit jelent?

Barátnőm lánya meseszép kisbaba volt. Most lesz ovis, és egyre furább arca van. Ki tudja, hogy fog kinézni felnőttként?

Rengeteget változik a külső az életünk során.

Felnőtt esetében pedig rengeteget számít, hogy milyenné formálja magát. A jó alak szinte csak a befektetett energia kérdése. Egy jó haj, szép, tiszta bőr, ápolt megjelenés, fehér fogak, divatos ruhák: mind rajtad múlik, nem genetika.

És lehet akármilyen jó a genetikád, ha zabálsz, nem mozogsz, nem mosol fogat, és elhanyagolod a külsődet.

2018. jún. 25. 10:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ nektek 17,18,19 -es!!
2018. jún. 25. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!