Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak az érdekel hogy szép gyerekeim legyenek?
Tényleg a nem túl szépeknek szebb gyerekei lesznek?
és a szép szülőknek ronda gyerekei születnek?? :o én nem ezt tapasztaltam
Már láttam jóképű pasit, nem éppen jóképű fiúkkal.
Vagy a riportban is említik a Demi Moore-Bruce Willis páros lányait, ahol mindhárom lány elörökölte az apja kocka fejét.
Vagy gondolj az Árpa Attila gyerekére, aki szintén nem lett egy szépség, pedig annak az anyukája is szép.
higgy nekem..
kb 3000 család eredményeit prezentáltam..
rengeteg álomnő-álompasi párosnak csúf a gyereke..
szóval 50-50, hogy melléfogsz
A sógornőm csinos, dekoratív, de átlagos arcú nő, a testvérem nem szép pasi egyáltalán. Három lányuk van, a középső olyan szép, hogy amikor nyaralni voltak és fotót csináltattak a lányokról, a fotós könyörgött, hogy hadd készítsen néhányat külön róla amit kitehet reklámnak a stúdiójában. Szerencsésen örökölt, amúgy főleg az apai nagymamára hasonlít.
Egy kis adalék: felnőtt korára súlyos önértékelési és testkép zavara lettek, bármit megtenne, hogy olyan okos, vagány és független legyen mint a két nővére.
A szép gyerekek boldogabb felnőttek lesznek? Kétlem.
A kérdező vajon 14 vagy 15 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!