Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak az érdekel hogy szép gyerekeim legyenek?

Figyelt kérdés
Én is szépnek tartom magam de bevallom zavar hogy ..rögtön ezt nézem meg egy férfiban. Csak az érdekel hogy a gyermekeim szépek legyenek , én felnevelném egyedül is nem érdekel milyen ember ,az sem ha véget érne rögtön a kapcsolatunk

2018. jún. 24. 22:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha ellátogatok spermabankba, ott hogy tudok választani a spermákból? Kapok képet a férfiakról vagy én nekem kell elmondanom milyet szeretnék?
2018. jún. 24. 23:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Tényleg a nem túl szépeknek szebb gyerekei lesznek?

és a szép szülőknek ronda gyerekei születnek?? :o én nem ezt tapasztaltam

2018. jún. 24. 23:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Már láttam jóképű pasit, nem éppen jóképű fiúkkal.

Vagy a riportban is említik a Demi Moore-Bruce Willis páros lányait, ahol mindhárom lány elörökölte az apja kocka fejét.

Vagy gondolj az Árpa Attila gyerekére, aki szintén nem lett egy szépség, pedig annak az anyukája is szép.

2018. jún. 24. 23:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

higgy nekem..

kb 3000 család eredményeit prezentáltam..

rengeteg álomnő-álompasi párosnak csúf a gyereke..

szóval 50-50, hogy melléfogsz

2018. jún. 24. 23:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó !
2018. jún. 24. 23:47
 16/23 anonim ***** válasza:
@14,15: Mint mondtam, a genetikára oda kell figyelni! ;)
2018. jún. 24. 23:49
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Esélyesebb, hogy a gyerek a nagyszülőkre fog hasonlítani- Amúgy tényleg gyakran van szép embereknek csúnya gyerekük
2018. jún. 25. 00:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Se én, se a férjem nem vagyunk top modellek, de igazán még a szüleink se, a kislányunk mégis gyönyörű lett, valahogy sikerült mindenből a legjobbat kapnia. A barátnőm pedig egy nagyon szép nő, és bár nem csúnya a lánya, de az apjára hasonlít, és ami egy férfiban jól néz ki, az a lányban kevésbé. :S
2018. jún. 25. 00:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A sógornőm csinos, dekoratív, de átlagos arcú nő, a testvérem nem szép pasi egyáltalán. Három lányuk van, a középső olyan szép, hogy amikor nyaralni voltak és fotót csináltattak a lányokról, a fotós könyörgött, hogy hadd készítsen néhányat külön róla amit kitehet reklámnak a stúdiójában. Szerencsésen örökölt, amúgy főleg az apai nagymamára hasonlít.

Egy kis adalék: felnőtt korára súlyos önértékelési és testkép zavara lettek, bármit megtenne, hogy olyan okos, vagány és független legyen mint a két nővére.

2018. jún. 25. 07:22
 20/23 anonim ***** válasza:
72%

A szép gyerekek boldogabb felnőttek lesznek? Kétlem.

A kérdező vajon 14 vagy 15 éves?

2018. jún. 25. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!