Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2.5 hónap után összeköltözni?
2 és fél hónapja tart egy kapcsolatom. Előtte december óta udvarolt. Nagyon szeretem,úgy érzem az összhang is megvan köztünk.
Felvetette tegnap az ötletet, hogy össze költözhetnénk. Spórolnánk a benzinen is, és sokkal többet lehetnénk együtt kötetlenül. Szeretne velem tervezni.
Ez mind szép és jó,mert nem vágyom másra.
Azonban én tanulok még, jelenleg egy ösztöndíjjal nem tudnék nagyon a konyhára beszállni.
Ő már dolgozik.
Másrészt pedig, ő is szüleivel él. Szeretem őket nagyon, tény, de nem akarok lábatlankodni náluk, még akkor sem ha 5ször nagyobb helyen él mint én , és jobb körülmények közt.
Nem kéri azt se hogy a sulit hagyjam abba de szerintem ott annyira ellustulnék erre hogy feladnám. Másfelől nem akarok kitartott sem lenni.
Ti oda költöznétek?
Én 20/L
Ő 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!