Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés
A barátom 25 éves, és az apai nagymamájával lakik. (Szülei elvaltak, apjának úgy gyerekei vannak, anyja vidéken él, nagyija meg egy nagy lakásban Pesten így ezert lakik nála.) Szóval a nagymama elutazott egy hétre, és írt egy üzenetet, hogy miket ne felejtsen el a barátom (virágok locsolasa, kipakolas mosógépbol, stb.) És a hűtőre tette egy magnessel. És az üzenet mellé rajzolt 7 szivecskét, hogy 7 nap múlva jön. Ez nekem nem is tűnt fel, csak akkor, amikor a barátom egy ceruzával kiszinezte az 5. szivecskét és kérdeztem tőle mi az, és akkor mondta, hogy visszaszámlálás amíg hazajön a nagyija. Szerintetek ez belefér a cuki kategóriaba, vagy nem?
2018. jún. 23. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Kacsaszájjal medencében pózolva egy egyszarvú tör elő a lábaid közül egy pancsolómedencében, az belefér a cuki kategóriába vagy nem?

31/f

2018. jún. 23. 15:52
 2/5 NDSM ***** válasza:
100%
Szerintem abszolúte belefér! Szereti a mamáját és valószínűleg ez valami közös szokás, aminek a mama örül!
2018. jún. 23. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) igen aranyos meg minden, mondjuk ha egy kiskori szokás akkor semmi gond, de nem az... És mégiscsak 25 éves, inkább orulnie kellene hogy végre egyedül van a lakásban pár napra (mármint orult persze, csak hogy így, a napok visszaszámlálása...) Nemtom nekem furi
2018. jún. 23. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Furának szerintem is fura abban az értelemben, hogy nem hallottam még ilyet, de semmiképpen sem beteges, én is cukinak tartom.
2018. jún. 24. 14:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.
2018. jún. 24. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!