Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy döntetnének a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy döntetnének a helyemben?

Figyelt kérdés

Megismertem az interneten egy lány, találkoztunk is, és nagyon aranyos, szép, kedves teljesen szerelmes lettem belé, és ő is szeret engem. De csak 2. találkozásnál mondta el hogy terhes. Az előző barátjától, ahogy megtudta hogy terhes elhagyta. Most 19 éves a lány, én 21.

Nem tudom hogy mit csináljak, mert nagyon megszerettem, de ez így nagyon fura hogy pár hónap múlva gyereke lesz. Én meg nem szeretnék apuka lenni ennyi idősen, főleg nem egy más gyerekének.

Elvetetni nem akarja, meg már nem is lehetne, mert már túl "idős" a baba.

Mit csinálnátok a helyemben?

2018. jún. 17. 21:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy kis ideig még mellette leszek, hogy egy párszor azért szexeljünk, majd ott hagyom.:/
2018. jún. 17. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
21 évesen még dugni akartamén is. Ez pattintós 😃
2018. jún. 17. 23:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Ide hallom az oldal női felhasználóinak a fogcsikorgatását. 😁

2018. jún. 17. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Nőként mondom hogy ez nagyon-nagyon ingoványos talaj. :/

És a csajt se értem. Ha én meg tudnám hogy véletlen terhes vagyok és a pasim akkora ősbunkó lenne hogy kitenne nekem nem az lenne az első hogy gyorsan randizgassak! Azért ez elég kemény szitu lelkileg.. Ő meg gyorsan párt keres.. Szerintem a csaj se százas teljesen és totálisan felelőtlen.

Te meg vicces vagy.. Szerelmes vagy azonnal? S csak azért nem pattansz mert hát olyan szép!?! :D

Van még sok más ezer szép lány. :D

Arra nem gondoltál hogy a csaj csak egy támaszt akar ?

Kicsit gondolkodj..

En tipliznék

24N

2018. jún. 18. 10:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Tiplizni is fogok, de egy kicsit később, élvezni akarom a testét egy ideig:D
2018. jún. 18. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

De akkor viszont ne legyél szemét, mond meg előre hogy csak szex. Átb444ni nem kell a csajt azért. Van elég gondja így is.

Légy férfi.

24N

2018. jún. 18. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
@11; @15: Ezúton szeretnék gratulálni, hogy miután terhesen elhagyták a következő vadbaromként addig vagy vele, amíg gumi nélkül dughattok (mert ez a lényeg). Bravó, így kell ezt csinálni!
2018. jún. 18. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:
17essel egyet értek,vagyis...a nő se különb kell a terhesség/gyed gyes mellé anyagi segìtség. Ahogy az exem mondaná"mi kis család vagyunk" ilyenkor pénzt akart. Máskor meg "nem a te gyereked,én majd tudom ,hogy kell nevelni". Kb ez vár a kérdezőre is. A lány se korrekt. De ne legyen igazam.
2018. jún. 18. 18:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!