Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy döntetnének a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy döntetnének a helyemben?

Figyelt kérdés

Megismertem az interneten egy lány, találkoztunk is, és nagyon aranyos, szép, kedves teljesen szerelmes lettem belé, és ő is szeret engem. De csak 2. találkozásnál mondta el hogy terhes. Az előző barátjától, ahogy megtudta hogy terhes elhagyta. Most 19 éves a lány, én 21.

Nem tudom hogy mit csináljak, mert nagyon megszerettem, de ez így nagyon fura hogy pár hónap múlva gyereke lesz. Én meg nem szeretnék apuka lenni ennyi idősen, főleg nem egy más gyerekének.

Elvetetni nem akarja, meg már nem is lehetne, mert már túl "idős" a baba.

Mit csinálnátok a helyemben?

2018. jún. 17. 21:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Van ilyen. Ha neked nem gond egy gyerek akkor próbáld meg, ez még a jobbik eset, hogy később fog születni.

Bár elég rizikós. Van egy olyan gyanúm, hogy az volt párja szinte akármikor visszakönyöröghetné magát és veled csak azért akar lenni mert bepánikolt és mindenáron kell neki valaki.

2018. jún. 17. 21:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
hát ebbe beletrafáltál haver! :D én tuti hogy elfelejteném a nőt! nevelje fel más gyerekét az aki legyártotta!
2018. jún. 17. 21:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az kemény. Tehát kétszer találkoztatok és annyira szerelmes lettél belé hogy nem tudod elhagyni.... Mesélsz még? Meg miért a 2.találkozásnál mondta el? Én tuti otthagynám ha férfi lennék. Sajnos nem tudok együtt érezni a lánnyal. Mikor tudta meg hogy terhes?? Valószínű 5.hét környékén tehát lett volna még 7 hete elvetetni de nem tette. Meg gondolom nem tervezett baba volt. Áhhhh ez sehogyse jön jól ki.
2018. jún. 17. 21:43
 4/18 A kérdező kommentje:
El tudnám hagyni, de megszerettem nagyon, és szép is.
2018. jún. 17. 21:45
 5/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
84%
Na ebből nagyon "komoly" párkapcsolat kerekedne. :D Hogy mit csinálnék? Megpattannék, viszlát.
2018. jún. 17. 21:46
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van ott kéne hagyni...de végre találtam egy szép lányt és ez van:(((

A barátja amúgy tuti nem fog vissza menni hozzá, mert egy felelőtlen.

2018. jún. 17. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha nagyon cinikus akarok lenni, azt mondom, hogy persze, hogy ő is szeret téged, mikor kismamaként elhagyták és gyerek mellett esélye is alig lesz férfit találni, aki minimum támogatja.

Én biztos, hogy nem vállalnám fel ezt, mert nem lennék arról meggyőződve, hogy valóban érez irántam valamit (két randi után kétlem).

2018. jún. 17. 22:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Sz tiszta neked hogy hónapokig nem lesz szex. Most szép,terhesség szülés után változik a teste az arca is akár.

Nem akarsz apuka lenni..felejtős. mondjuk 21 évesen ne is akarj.

Tapasztalatból írom,a nő meg ku...vul majd 25évesen. Exem 18évesen szűlt21mikor összejöttünk.Amikor gyerek 5 éves lett,ott hagyott mert fiatal akart lenni megint.

Ha gyereket szeretnél,legalább melletted nevelődne,téged tekintene apjának. De rohadt sok pénz egy gyerek....

2018. jún. 17. 22:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Lol, csak azért maradnál vele, mert szép. Végülis ez elég érv ahhoz, hogy felveld a gyerekét.
2018. jún. 17. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Sztem lassitsatok .Eleve ha terhes akkor már r3gebben elkelett volna mondania neked .Lehet hogy időközben felnőssz a feladatra de ha most nem àllasz készen akkor hagyd .Ne erőltesd .
2018. jún. 17. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!