Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy férfi, de nem tudok róla semmit?
Figyelt kérdés
Csak annyit,hogy hol dolgozik.Se név se semmi. Szerintetek? Van valami ötletetek?2018. jún. 9. 15:58
2/13 A kérdező kommentje:
Nem mindegy az??! Úgyse akarsz segíteni... csak az írjon aki komoly választ tud adni!! Ja és nem vagyok tini!!
2018. jún. 9. 16:02
3/13 anonim válasza:
Akarok.. baranya megye ha jol selytem
4/13 A kérdező kommentje:
Kopj le ha nem tudsz értelmes választ adni.
2018. jún. 9. 16:06
6/13 anonim válasza:
Keresd meg facebookon, likeold egy képét, jelöld be ismerősnek és írj rá. Vagy ha látod élőben menj oda, és mondd hogy szia, láttalak már, megkérdezhetem, hogy... Lenne-e kedved...
7/13 A kérdező kommentje:
Nem találom a facen
2018. jún. 9. 16:15
8/13 anonim válasza:
Ha tetszik, menj oda hozzá, valamilyen ürüggyel. Ha kölcsönös a szimpátia, venni fogja a lapot.
9/13 anonim válasza:
Nem értelek, hogy miért vagy ilyen ingerült, az első kérdező csak egyszerű kérdést tett fel. Valahonnan ki kell indulni.
És hol dolgozik, milyen munkahelyen?
10/13 anonim válasza:
Jelentkezz oda állásra : )
Viccen kívül, Facebookot nem ajánlom, ha meg is találod (ami nem nehéz, elég egy kollégáját megkeresni és szétnézni az ismerősei között, jó eséllyel ott lesz, aztán elkezdheted zaklatni...), ha nyílt a munkahely (tehát bemehet oda ügyfél), máris tudsz vele beszélgetni.
De ha tutira akarsz menni, üsd el kocsival, ahogy kilép a munkahelyéről, és akkor ezer százalék, hogy tudtok beszélgetni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!