Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy rosszfiúba, aki jó ember. Ellenállhatatlan kombináció. Mit csináljak? Egyáltalán nem jövök be neki.
A kérdés bugyuta mert csak kinyilatkoztat egy nem sok tényleges információt tartalmazó oximoront illetve egy feloldhatatlan állapotot.
Gratulálok azoknak akiknek erre mégis sikerült komoly választ szolgáltatniuk.
> feltesz egy kérdést
> nem ad hozzá információt
> felháborodik, ha választ kap, mondván hogy lehet bármit mondani információ nélkül
taps taps taps
Csak nem egy olyat fogtál ki, aki folyamatosan szemét dolgokat csinál, aztán meg sajnálkozik, de sosem változtat?
A tettei alapján ítéld meg, semmit sem számít, mit mond, ha nem úgy cselekszik.
Ha nem jössz be neki, nincs gondod igazából, minden plátói szerelmet ugyanúgy kell leépíteni.
Na jó, emberek. Akkor kifejtem. Azért rosszfiú, mert ő az a tipikus rosszfiú. Fekete bőrdzseki, szívdöglesztő megjelenés, helyes arc, izmos test. Nem romantikus alkat, mégis elrabolja a női szíveket. Nem hajtja a nőket, kivéve persze, ha úgy szottyan kedve - sokkal inkább a nők hajtják őt. Motorozik, határozott, céltudatos, bármikor beleáll a konfliktusba, ha úgy tartja helyesnek. Nem ijed meg senki más hapektól.
És azért jó ember, mert hű a barátaihoz, és a barátnőjéhez. Volt barátnője régebben, sosem csalta meg, nagyon jól bánt vele. Szerette. Meg mert sosem kötne bele gyengébbekbe, maximum, ha valaki kötekedik vele. Nem csal, nem hazudik, nem lop. Sportszerű és tisztességes.
Beleszerettem mert beleszerettem. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet, hogy először láttam. Azonnal forrt a vérem. De akkor még csak a külsejét láttam, azóta megismertem.
És azért mondom, hogy nem kellenék neki, vagyis hogy egyáltalán nem jövök be neki, mert így gondolom. Amúgy sem tudom, hogy lehetne felszedni. Ha nyomulnék, csak beállnék a sok hülye nyomulós nő közé a sorba. Ha nem nyomulok, akkor még nem történik semmi. Tehetetlen vagyok. Csoda kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!