Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem helyett szeretet?
"Korábban az első látásra szerelemben hittem, de mindnek nagyon csúnyán lett vége."
???? Magyarázd el kérlek..
Hogy lehet szeretni valakit szerelemből úgy, hogy nem tudod milyen ember és nincsenek vele közös élmények, közös pillanatok és emlékek.. Soha nem értettem ezt a szerelem első látásra dolgot. Szerintem ilyen nem létezik, ha reálisan nézem.. max a filmekben. A másik lehetőség az, hogy egy általad kreált személyiségű személybe szeretsz bele.
"Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat ami nem őrült szerelemmel kezdődött."
Igen, általában egy normális kapcsolat így alakul ki. Megismered a másikat, találkozgattak és szimplán kialakul és együtt lesztek.
Soha ne menjetek bele szerelem nélküli kapcsolatba.
De olyanba se, ahol csak szerelem van, és nincs kölcsönös tisztelet, szeretet, megbecsülés.
A kettőnek együtt van értelme.
Ez akkor lehet így, ha a szerelem és a barátság/szeretet is megvan egyszerre. De szerintem legalább az elején kellenek a hevesebb érzelmek mindkét fél részéről. Különben minek egyáltalán együtt lenni?
"Rubint Réka is rajongott a férjéért anno, és a mai napig."
És mi a vacsora általában a Schubert villában ? Ha már ennyire személyesen ismered a Rékáékat.
A szeretet az egy tudatos érzés, ami a másik fél külső, belső tulajdonságain alapul. Ha valakit régóta ismersz és kialakul benned a szeretet, akkor tök mindegy, hogy volt-e előtte szerelem. Szerelem általában egy ismeretlennel kapcsolatban alakul ki, ami a kisugárzásból jön létre. A szerelem egy bizonytalan érzés, nincs benne tudatosság, egy érzelmi fellángolás.
Ha egy ismerőssel összemelegedtek és kialakul köztetek a szeretet ti elkülditek a francba, mert nem volt előtte szerelem? Ne a múlton rágódjatok, hanem legyek jelen a jelenben. A szereteten alapuló kapcsolat a legbiztosabb kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!