Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mesélnétek ilyen történeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek ilyen történeteket?

Figyelt kérdés
Olyan saját történetek érdekelnek hogy úgy találtátok meg életetek szerelmét hogy hpsszú ideig küzdöttetek érte. Összevesztek sokszor, de mindig ki is békültetek. Végül rájöttetek hogy nagyon jó együtt és együtt akarjátok leélni az életeteket. Én egy éve le vagyok ragadva egy lánynál. Nem akar összejönni de nem adom fel mert tudom hogy ő az igazi. Kb 6 szor szakítottunk és mindig újra összehozott a sors bennünket. Ilyen történetekre vagyok kiváncsi, írhattok itt is, irhattok privátban is.
2018. jún. 3. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Én a párommal úgy jöttem össze, hogy összebarátkoztunk, segítettem nagy bőszen neki, hogy bejöjjön egy csajnál... a végén velem jött össze :D
2018. jún. 3. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Majd egyszer mesélek.

Hans Christian Andersen

2018. jún. 3. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Álomvilágban élsz.
2018. jún. 3. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem hinném, hogy szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol mindig csak veszekszünk és egy ilyen se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk. Most nem azt mondom, hogy egy kapcsolatban nincsenek problémák, mert mindig vannak, de néha be kell látni, hogy ami nem megy, azt nem kéne erőltetni. Gondoltám már arra, hogy ha nem akar összejönni, akkor annak oka van, mégpedig az, hogy talán mégse ő az igazi, csak te akarod nagyon, hogy az legyen.
2018. jún. 3. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen volt. Elment az életemből 10év meg ràment az idegrendszerem és hiába voltam szerelmes, nem ő lett az igazi.
2018. jún. 3. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem élek egy nyálfilmben, neked is javaslom, hogy ne erőltesd, ami nem működik. Semmi sors, meg romantika nincs a hatszoros szakításban.
2018. jún. 3. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

Általában nem szoktam válaszolni senkinek, de most kivételt teszek.

Ismerős a történeted.. szívesen elmesélem az enyém :)

Az egész úgy kezdődött,hogy a legjobb barátnőm bemutatott a barátjának, zárkózott de ugyanakkor népszerű ember volt, mindenki szerette.

Sok időt töltöttem velük és a legjobb barátom lett. Miután szakítottak, egy éven át elválaszthatatlan legjobb barátok voltunk, mindent elmondtuk egymásnak.

És ezután jött a varázslat, dec.31-en találkozni akart egy barátjánál, és elmentem hozzájuk.

Remek napot töltöttünk együtt, mígnem este összeverekedett a barátjával csak brahibol és leesett a szemüvege majd levágódott mellém , sosem fogom elfelejteni..

Életemben először láttam a szemét a szemüveg nélkül és olyan volt az a pillanat mintha kattant volna valami.. csodálatos volt..

Két napra rá feltette a nagy kérdést, hogy mi lenne ha..

Nem ragoznám a továbbiakban ezért nagy vonalakban elmondom :)

Egy pár lettünk,egy hónapra rá eljegyeztük egymást, de az anyja nem szeretett engem így egy keserves éven át 4x győzte meg őt arról hogy nem vagyok megfelelő neki.. sok sírás és bánat volt mögöttem de megbocsátottam neki mert szeretem.

A történtek után az anyja nem tehetett keresztbe mert nem volt többé meggyőzhető effelől.

Mostmár pedig ő a férjem és van egy tündéri gyermekünk:))

Hozzátenném én hívő ember vagyok így Istennek köszönöm, hogy így alakult és hogy a megpróbáltatásokon sikeresen keresztül sikerült mennem, de nélküle nem sikerült volna soha :)

2018. jún. 4. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy, de komolyan.

Ennyi energiát beleölni egy fosba...

2018. jún. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!