Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakul mostanában a szerelmi életed?
Hát, tudnám díjazni, ha végre olyanoknak is bejönnék, akik nekem, és lehetne is valami, és békén hagynának azok, akik nem kellenek. Mert oké, vannak, akiknek bejövök és kölcsönös is a tetszés, csak mondjuk foglaltak, vagy nem fér bele az életükbe egy kapcsolat, az úgy nem oké. Tetszik épp valaki, de vele is az van, hogy nem lehet.
33N (nem kérek privát ismerkedős leveleket, köszi...)
Stagnál a 0-nál, ahogy mindig is. De chill vagyok..
22/L (privit ne!)
Szarul, akiért mindent megtettem 2 és fél éven át szakított velem. Majd jobb lesz...
23N
A csaj akivel együtt voltam tavaly, majd, azzal szórakozik, hogy megbeszéli velem, hogy motorozunk és dugunk, néha elsírja nekem, hogy a bnv-s álompasija milyen szemét vele, vagy hogy utálja, elege van belőle, és vigasztaljam meg. Persze nem dugunk, mert mindig van valami...
Másik csaj akiről azt hittem más mint a fenti átlagnő, a randijaink után már nemhogy nem érdeklődik rólam, de már nem is nagyon válaszol nekem. Igaz, vizsgaidőszakra fogts, hogymost június végéig nemnagyon talizunk, de ez inkább csak kifogásszövegnek tűnik. Pedig megbízható forrásból ő rám várt csak, de most hogy kezdeményeztem nála, már nem kellek.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!