Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakul mostanában a szerelmi életed?
Figyelt kérdés
Kor és nem is jöhet. :)2018. jún. 2. 23:17
11/25 anonim válasza:
Szeretném hinni, hogy egy kapcsolat jó, ezért:
https://www.youtube.com/watch?v=CepAx1vBN0c
A valóság azonban a nagy semmi... (35F)
12/25 anonim válasza:
#8 Csak egy dal, amit ma hallgattam, és bennem maradt. (Fairground Attraction)
13/25 anonim válasza:
Kezdek túllenni egy fellángoláson valaki iránt akivel semmi nem lehet.
Majd jobb lesz.
14/25 anonim válasza:
Úgy, hogy engem puncson a fizetős nők is lepattintanak...
15/25 anonim válasza:
Mindig is akartam egy szerelmi kapcsolatot ,De a lányok nem szeretik hogy én nem szeretkezek, csak keményen baszok :( irigyellek titeket !!
16/25 anonim válasza:
Teljes zavar. A gyerekem apja alig van itthon, lelkileg kezdek lemerülni a munka/gyerek/háztartás miatt. Másik oldalon viszont munkakapcsolatban (másik cégnél dolgozik) vagyok egy nálam 7 évvel fiatalabb férfivel, aki felüdülést jelent számomra nap mint nap a modorával és humorával.
17/25 anonim válasza:
Sz.rul. Orvos által diagnosztizált középsúlyos depresszióm van, aminek a fő kiváltó oka egy szerelmi bánat volt egy éve, de azóta is szeretem.
18/25 anonim válasza:
Nincs szükségem szerelmi életre. A másik részén rajta vagyok.
19/25 anonim válasza:
Jól. Két éve vagyunk együtt. Lassan 3. 22/N
20/25 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy az előbb dugtunk. :D Most van a szex utáni gyakorizásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!