Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg csak szexre kellettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak szexre kellettem neki?

Figyelt kérdés

Én szerelmesnek láttam. Ráadásul még sosem volt dolgom olyan férfival, akinek csak szexre kellettem volna. Soha nem is engedtem közel magamhoz olyat. Volt, akin éreztem, elkaptam egy pillantását, aztán a kolléganőmnek azt mondta, tetszem neki, le akar velem feküdni, és ha jó lesz az ágyban, majd meglátjuk. Hát nem látta meg...

De úgy általában nem sok dolgom volt ilyen férfiakkal.

Azt nem mondom, hogy sok pasim volt, de aki volt, az soha nem csak szexet akart tőlem. Nem is vagyok az a fajta nő. Úgy értem, a testfelépítésem alapján sem hiszem, hogy egy pasinak az az első gondolata velem kapcsolatban, hogy de jó lenne megdugni. Nem vagyok csúnya, de nincs nagy mellem, inkább olyan Audry Hapburn féle vagyok, bár jobb szeretnék Brigitte Bardot lenni, de ez van. Ez a férfi most nagyon padlóra küldött. Hónapokig csak sejtettem, teljesen egyyszerre figyeltünk fel egymásra, aztán amikor nyitottam kicsit, berobbant az életembe. Olyan őrületes szerelem volt, azt hittem Ő is azt érzi. Nagyon sokat vívódtam, mert családos emberek vagyunk. Végül nem jutottunk el egy csókig se. Megbeszéltük, hogy lezárjuk, stb...de mégis felkeresett újra, mert rettenetesen vágyott rám. Úgy tűnik, csak a testemre. Én azt hittem, többet érez és ezután lefeküdtem volna vele minden elvem ellenére. Amikor megbeszéltük, hogy hol, mikor...másnap várt egy üzenet, hogy talán mégse kéne, mert félt engem, és ő nem tudja nekem azt megadni sem érzelmileg, sem fizikailag, amit megérdemlek, ő ebben az egészben a felhőtlenséget, kötetlenséget keresné...

Elfogadtam, mert ha nem tudja, nem tudja ugyanazt érezni. Elköszöntem tőle és megszakítottam minden kapcsolatot. Ha nem érzett irántam semmit, akkor jobb is így. Csak nehezen fogadom el, hogy végig ennyire mást éreztünk. Én szerelmet, ő csak szexuális vágyat. Megijedt az érzésektől. Hogy az enyémektől vagy a sajátjától, azt nem tudom. Az biztos, hogy érzelmileg nem akart belemenni ebbe az egészbe. Zavarta volna szex közben, hogy én szeretem? Vagy az zavarta volna, hogy ő szeret? Rájött, hogy velem ezt nem tudná csak szexből csinálni? Vagy csak attól félt, hárpia szerető leszek, aki törődést követel? Tudhatta az elejétől fogva, hogy mire nem leszek alkalmas. Szerintem ez rá van írva az emberre. Ha lefeküdt volna velem, nem csodálkoznék annyira, senki nem tehet róla, ha kihasználják. De Ő nem akart kihasználni.

2018. jún. 2. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Családos vagy - magyarul férjezett?
2018. jún. 2. 15:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen.
2018. jún. 2. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog ez. Ha szexre kellettél volna, akkor nem hátrált volna ki. Talán pont azért állt meg, mert úgy érezte volna, hogy kihasznál, és ennél jobban szeret és tisztel.
2018. jún. 2. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Pff, ha a férjem mellett lenne szeretőm, vagy legalábbis alakulna, nem lenne pofám olyan nőnek beállítani magam, aki “nem az a fajta nő”. Miért akkor milyen fajta vagy?
2018. jún. 2. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel te lettél volna benne a szexbe, ő lépett vissza, biztos, hogy nem szexre. Akkor bele megy pár légyottba és akkor lép ki az egészből.
2018. jún. 2. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

“ő ebben az egészben a felhőtlenséget, kötetlenséget keresné”

Igen, ő csak szexet akar, ez a kijelentést ezt jelenti. Viszont tudja, hogy te többet szeretnél, és nem akart megbántani.

2018. jún. 2. 15:36
 7/8 A kérdező kommentje:
A férjemnek már 3 éve nem kellek nőként. Ő se kell nekem. Tudja jól. A gyerekünk miatt vagyunk együtt.
2018. jún. 2. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem akartam, hogy elváljon és én se tervezek válást. De lehet, hogy nem hitte el, mert érezte, hogy szeretem.
2018. jún. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!