Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel ha csak szexre kellettem?
De a lányok nagyjából el tudnák kerülni,hogy kihasználják őket. Tudtál róla,hogy csak szexet akar tőled?
Ha igen,akkor te kerested ezt magadnak.
Máskor legyél okosabb :)
Tanulsz az esetből, hibaztal.
Mindenki hibázik, emberből vagy.
Irhatnal többet a sziturol! :)
Azért valahol ennek is megvan a pszichológiája. Nyilván ezek az emberek is őszinték lennének, ha tudnák hogy az őszinteségük jövedelmező lenne.
Persze mondhatják a nők, de hát nekik érzelem kell, de ez egy bullshit.
40-50 évvel ezelőtt semmi ilyesmiről nem volt szó, szabadon élték az életüket a férfiak, de a nők is. Ha szex akkor szex, ha kapcsolat akkor kapcsolat, ha házasság akkor házasság.
Két generáció alatt nem tud ilyen gyökeresen megváltozni úgy a nekem genetikája, szóval valószínűleg a nők körében ez egy társadalmi hipnózis.
Nekem is volt hasonló, én 2 dologba kapaszkodtam:
- Úgy viszonyutam utána hozzá, ahogyan ő: ignoráltam.
- "Büszke" voltam magamra, hogy vagyok olyan jó pasi, hogy egy nő megkívánjon és én ki tudom őt elégíteni. Ez önbizalmat adott, hogy mással is lehetek majd így, aki már ennél is többet fog akarni és szeretni fog engem.
Tudom, ez nem a legtutibb módszer, de nekem segített.
(Én is szerelmes voltam abba a nőbe, de ő csak szexkapcsolatot akart már a legelejétől fogva, hogy túl legyen az exén, pedig nekem komoly kapcsolatról beszélt. Ezt utólag tudtam meg egy barátnőjétől.)
Úgy, hogy te is élvezted azt a kufircot.
Tehát pontosan annyit kaptál a "kapcsolattól" mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!