Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit üzennél most annak, akibe nagyon szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
Kor, nem játsszon!2018. jún. 1. 00:20
1/26 anonim válasza:
Hogy most azonnal keressen meg. Ne húzza az időt.
3/26 anonim válasza:
Hogy hozza vissza a kombinált fogót!
4/26 anonim válasza:
Hogy ne higyje azt, hogy már elmúlt, mert még mindig szeretem, és nagyon sok minden tök rosszul esik tőle. Azt is elmondanám neki, hogy mik ezek a dolgok.
20/L
6/26 anonim válasza:
Mar nem vagyok szerelmes bele. Csak hianyzik amit adott. A kapcsolatot.
“Legy boldog, vigyazz magadra, sok sikert az eletben es koszonok mindent es bocsass meg mindenert amit ellened elkovettem”
Ennyit uzennek neki.
7/26 anonim válasza:
Hogy úgy sosem lehetünk egymáséi, de jó lenne legalább néha kicsit összebújni.
8/26 anonim válasza:
Ugyanezt üzenném én is. Meg azt, hogy beleőrülök a hiányába.
10/26 anonim válasza:
Orulten hianyzik, es szeretem ot minden hibajaval egyutt. Sajnalom, hogy nem mukodhetett koztunk, sajnalok mindent amivel megbantottam. Legyen boldog, bator es eros, ne hagyja magat atverni, mert egy gyonyoru, kulonleges, aranyos es jofej holgy. Koszonok mindent! Sosem feledem el azokat a kellemes idoket amiket egyut toltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!