Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki először azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki először azt gondolta, hogy áhh úgy sem kellenék neki, de végül kapcsolat lett belőle?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 15:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Szívesen olvasnám a sztorikat :)
2018. máj. 31. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen... De már jó ideje vége (1 évig tartott, de nem részletezem), másik kapcsolatom van régóta.
2018. máj. 31. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Én még csak úgy voltam hogy, ahh úgy sem kellenék neki, és nem is kellettem :)

35f

2018. máj. 31. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, a képek alapján nagyon bejött, de

1.magasabb nálam 5 centivel - ő mondta még eleinte, hogy alacsonyabb férfival még egyszer nem kezd (az exe kicsit lecsapta az önbizalmát, bántotta a magassága miatt)

2. 1000km volt köztünk, és én nem költöztem volna haza innen

Fél év csetelés után végre találkoztunk (megpillantottam és "sokkal szebb, mint a képein"), és 5 hónap ingázós távkapcsolat után hozzám költözött. :)

34ffi

Nyáron ünnepeljük a második évfordulónkat :)

2018. jún. 1. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, jó kapcsolat alakulhat ki ha az elején még nem is reménykedsz..
2018. jún. 5. 14:10
 6/8 anonim válasza:

Igen a jött az osztályunkba egy fiú akibe első látásra beleszerettem. Tudtam hogy nem lenne esélyem nála ezért nem szólítottam meg, nem próbáltam közeledni felé. Úgy gondoltam hogy túl jó hozzám ezért csak messziről nézem mindig, aztán kiderült(egy másik osztálytársam mondta) hogy régóta szerelmes belém csak nem mer próbálkozni nálam mert úgy gondolja hogy túl jó vagyok hozzá:)

Ez a fiú azóta már 4 éve a barátom:):)

2018. jún. 6. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még csak annál a résznél tartok "hogy áhh úgy sem kellenék neki" :D
2018. jún. 6. 16:48
 8/8 anonim válasza:
Jap.. Fél év beszélgetős fura "akkormostmivan" után összejöttünk és boldogság
2018. jún. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!