Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha csak a külsőséget nézzük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak a külsőséget nézzük ti életetek férfijével/nőjével vagytok együtt? Vagy azért vannak megalkuvások?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 06:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak a külsejét tekintjük, a párom a legkevésbé sem tökéletes, nem férfiideál és még csak nem is olyan, mint amilyen ideált én magam elé képzeltem korábban. Ennek ellenére semmiféle megalkuvásról nem tudok beszámolni, ugyanis nem az a mérvadó, hogy néz ki, a hibáiban is meg lehet találni a szépséget és azt, amit szeretni tudok, nincs rajta olyasmi, amit ne fogadnék el, én a személyiségébe lettem szerelmes.
2018. máj. 31. 06:51
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Onnantól, hogy beleszerettem, külsőre is így néz ki a nagy ő. A hibáit is szexinek látom.

Idővel mindenki változik. 10-20 év után senki se fog ugyanúgy kinézni. Nem egy őszülő, kopaszodó, ráncos férfi volt az ideálom akkor se, és ma se. De az ő ráncai cukik, imádok hozzábújni a kis pocakjához, szeretem simogatni a kis kopasz fejét csókolózás közben, és őt 80 éves nagypapaként is szépnek fogom látni.

2018. máj. 31. 07:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, zöld kéz :) várok még válaszokat :)
2018. máj. 31. 07:31
 4/16 anonim ***** válasza:
59%

Miért kellene csak külsõségek alapján eldönteni ilyesmit valakirõl, hogy az “életem férfija”?

Noszensz kérdés így ebben a formában.

2018. máj. 31. 07:55
 5/16 A kérdező kommentje:

A kérdés most csak a külsőségekről szól.

Nyilván nem csak ez számít, de én most csak erről kérdeztem.

Szerencsére más meg értette :)

2018. máj. 31. 08:07
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

A teste nekem 10/10.

Arcra nehéz kérdés, mert nincs kifejezett ideálom. Sármosnak és szexinek tartom, bár a legtöbb ismerősöm szerint "átlagos" arcú, semmi extra. Tudom, hogy van nála helyesebb, de nem érzem megalkuvásnak.

2018. máj. 31. 08:15
 7/16 anonim ***** válasza:
A legesleghelyesebb ffi!
2018. máj. 31. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Alap, hogy nem jövök össze olyannal, aki külsőre nem tetszik. Innentől nekem a kérdés értelmét veszti.
2018. máj. 31. 08:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem a párom az ideálom, de ezt nem nevezném megalkuvásnak. Egyszerűen belsőre annyira összeillünk, hogy nekem ő kellett.
2018. máj. 31. 10:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Sosem volt olyan ember a párom, aki úgymond az ideálom is. Ezt dobta a gép, de semmi megalkuvás nem volt egyikben sem. Egyszerűen csak mutattak valamit, amit nem is tudtam, hogy ennyire bejön és ennyire király tulajdonság vagy vonás. Nem mondanám egyik exemre sem, hogy amúgy nem tartottam volna jó pasinak, de nem voltak az ideáljaim kifejezetten.
2018. máj. 31. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!