Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti jöttetek már össze olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jöttetek már össze olyan lánnyal aki külsőre egyáltalán nem jött be?

Figyelt kérdés
Létezhet az, hogy szerelem alakul ki úgy, hogy külsőre nem az "eseted" a másik?
2018. máj. 29. 08:47
1 2
 11/16 Lazy Lover ***** válasza:
7%
kövér volt és ronda :D nem sok de volt csajom 2 darab volt csak életemben :D
2018. máj. 29. 10:25
 12/16 A kérdező kommentje:
És ha ennyire nem tetszett akkor miért jöttél össze vele?
2018. máj. 29. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem. Én ezt barátságnak hívom, és pillanatnyi kiéhezettségnek.

Szerető kapcsolatok szoktak így kinézni.

2018. máj. 29. 10:36
 14/16 A kérdező kommentje:
De szeretőnek nem épp hogy vonzó nőt kellene választani elvégre ott egyáltalán nem számít a személyisége míg rendes párkapcsolatban talán jobban.
2018. máj. 29. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Soha nem lennék erre képes. Kell azért egy külső vonzalom, ez persze nem azt jelenti, hogy csak modell lányok jönnek be, de azért legyen már benne valami, ami megmozgat!
2018. máj. 29. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, de volt mar olyan lany az eletemben, aki ugyan ronda nem volt, de nem is vonzott, es ahogy osszebaratkoztam vele, es jobban megismertem megtetszett nekem.
2018. máj. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!