Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ràm se nèznek a fèrfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ràm se nèznek a fèrfiak?

Figyelt kérdés
Jól öltözködöm, nem vagyok kövèr,àpolt vagyok bàr nem hasznàlok sminket, jàrok közössègi helyekre és a férfiak még csak ràm se néznek, nem kezdeményeznek, mintha ott se lennék. Ez igen rosszul esik!
2018. máj. 28. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Mennyi idős vagy? Hasonló cipőben járok, csak hapsiként:(.
2018. máj. 28. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Engem intelligenciával meg humorral meg lehet fogni.
2018. máj. 28. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

"még csak ràm se néznek, nem kezdeményeznek, mintha ott se lennék."

Nem lehet, hogy te egy szellem vagy, aki itt ragadt a földön abban a hitben, hogy még él??

2018. máj. 28. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Én szívesen rád nézek, sőt véleményt is mondok!
2018. máj. 28. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem nős/barátnős férfiaktól várod, hogy észrevegyenek.

A munkások se bámulnak meg? Engem a munkások mindig, nagyon, ők tuti téged is. Nem bámulnak, szólnak oda valamit? Pláne ha félmeztelenek.

2018. máj. 29. 00:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért ezek a válaszok vetekszenek a szűzlúzeresekkel. És még mondják, hogy a férfiak milyen elnézőek a nőkkel. Lol.
2018. máj. 29. 08:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Magaddal foglalkozz, majd aki akar nem csak megnézz. Önfejlesztés, haladj a céljaid felé, amivel foglalkozol, vagy akarsz foglalkozni azon a témakörön belül érdeklődj, ha nem bírsz magaddal. Te se adj figyelmet nekik. Elérhetetlenség nagyon nagy vágyfokozó. Egy vonzó nő az élet minden területén való jó teljesítménye, plusz egy dologban teljesen kiemelkedik, amivel foglalkozik. Ezek adják meg azt a magabiztosságot neki, ami miatt a belső világa külsejére fog vetülni. Ez már mondható egy vonzó nőnek. :)
2018. máj. 30. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!