Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg engedni, hogy a párod pénzért szexeljen?
Sziasztok! Van egy ismerősöm (barátnőm) Nagyon rossz anyagi helyzetben van. Van barátja aki nem szegény..!! Tervezik az összeköltözést. A pasi rajong érte. Mivel a lány nem talál munkát és fizetnie kell az albiát kigondolta,hogy beáll prostinak. Vagy el bukik vagy talpon marad választas. És elbukni nem szeretne. Mivel fent kell magát tartani és a hugát, mert a szüleik meghaltak.
A pasia simán belemegy csak nehadja el őt barátnőm ezaz egy kérése van. Szerintetek ez normális?? Szerintem nem. Pedig élhal a barátnőmért állítólag.. Meg mindenki úgy is látja.. De akkor ez mit jelenthet? Mit tennétek? Mit tanácsoljak barátnőmnek? Köszönöm!
Nehezen hihető, hogy miközben szinte könyörögnek a cégek a munkavállalóknak, mert nem találnak ember, akkor valaki ne találjon munkát, ha annyira akar.
De ha mégis úgy dönt, küldjön egy árlistát nekem.
Kb mindenhol vesznek fel embereket. Emberhiany van.
Ez kifogas. Vonzzza a szex idegenekkel, foleg penzert.
Olyan nincs, hogy nem talál munkát. Valószínűleg túl nagyok az elvárásai, büdös neki a munka és válogat. Amúgy meg ha annyira nem találna munkát, akkor el lehetne menni szakképesítést szerezni, amivel tud dolgozni.
Szerintem kamu a sztori teljesen, hiszen ha a pasi gazdag, akkor miért kell a lánynak kurvulnia? Ha ennyire nem akarja, hogy a csaj elhagyja (itt sincs semmi szerelem, csupán társfüggőség és félelem a magánytól, elég életképtelen lehet a pasi), akkor nem egyszerűbb, ha fizeti a csaj meg a húga életét?
Az én saját véleményem pedig az, hogy egy párkapcsolatban nincs olyan, hogy "megengedem" vagy "nem engedem meg", mindenki önálló felnőtt és azt csinál, amit akar. A kérdés az, hogy mi az, ami belefér egy kapcsolatba. Nekem ez nem férne bele semmilyen szinten, már csak azért sem, mert az elveimmel és az értékrendemmel szembemegy a szexmunka.
A pasi kuka.
A barátnőd meg lusta átmeneti munkát elvállalni, amíg nem talál jobbat.Van gusztusa az hétszentség....
Szerintem meg jó buli.
A pasi vagány csávó, nem olyan nyálas, a nők után futó, szerelmes lovag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!